Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę zaniepokojony

mam problem a może to nie problem

Polecane posty

zdarza mi sie czasami w czasie seksu, że czuję zblizajacy się orgazm jednak nie szczytuję, lecz czuje się tak jakbym był już po orgazmie i czlonek robi się miękki. Czy ktos z panów mial podobnie albo z partnerów z którymi się kochałyście drogie Panie?

musisz rozróżnić dwie rzeczy orgazm i ejakulację i wiedząc że są to dwie odrębne rzeczy mogące wystąpić jednocześnie lub nie, napisz gdzie tkwi problem

chodzi o to, ze czuję zblizajacy się orgazm i wytrysk, ale on nie nastepuje. Po chwili jednak mam odczucia takie jakby juz nastapił, a wystrysku nie było, przyjemnosci tez nie, a fiut robi się miekki i wypada z cipki :(

idź do seksuologa może to być jakieś zaburzeniem a wulgaryzmy nie były konieczne dla lepszego przedstawienia tematu

a czym się różni pochwa od cipki?

Damian ma tylko dupę

Zaniepokojony, idź do lekarza. Poza tym jeszcze zależy w jakim jesteś wieku, a może za dużo na ręcznym jeździsz i potrzebujesz silniejszych bodźców żeby się spuścic... I ile razy tak miałeś?

Gość wysmiewczyni
Czy kontrola biurowa to jakis zboczeniec jest? Bo niechce sie wierzyc ze ktos moze pisac takie bzdury.....Dziwne, moze jak mu pryszcze zejda z mordki to sie uspokoi ale narazie to cienko to widze. A starzy pozwalaj podchodzic Ci do kompa bez ich obecnosci? Nie to zmiataj sie zapytac.

"Wytrysk następuje po kilkakrotnym przesunięciu dzwignią 22, a ilość wyrzucanego płynu zależy od szybkości ruchów". To instrukcja obsługi zraszacza! :o

Gość raz miałem podobnie
j.w.

Zaniepokojony, a może korzystacie z jakże popularnego stosunku przerywanego? Jeśli tak, masz bardzo duże szanse, że to właśnie jest przyczyną.

Gość moja żona tez tak miała
korzystamy, niestety :(

Gość tyska123
Hej. Mojemu mężowi tez się to czasem zdarza ale w sytuacji gdy kochamy się drugi lub trzeci raz tego samego wieczoru lub kiedy jest bardzo zmęczony. Według mnie jeśli nie zdarza się to często to nie ma się czym przejmować.

Trochę zaniepokojony, być może dochodzi u ciebie do wytrysku wstecznego. W momencie wytrysku, twoja sperma nie wydostaje się na zewnątrz przez cewkę moczową, lecz jest wtłaczane do pęcherza moczowego. Przyczyną jest niewłaściwie działający zwieracz pęcherza moczowego. http://pl.wikipedia.org/wiki/Wytrysk_wsteczny

Miałem tak raz... ale zmieniłem partnerke i teraz ani mu sie śni o sflaczeniu ;)

Gość aasdaadsasd
miałem tak, to nie jest wytrysk wsteczny; u mnie przeszło po jakimś czasie