Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeMo

Książka na prezent dla małżeństwa

Polecane posty

Gość DeMo

Czy znacie książki w których autorzy radzą jak małżeństwo może być szczęsliwe? Proszę, o sugestie, to na prezent dla żony, choć ja tez chciałbym to przeczytać? Może znacie też sensowne poradniki dla małżeństw "jak w sympialnie nie powinno byc nudno"? Albo ksiązki o tym, że seks w małżeństwie też (jak i inne sprawy) jest ważny? Znalazłem taką jedną pozycję jak "36 sposobów kochania, Price Charles", ale nie wiem, czy to dobra ksiażka? Czytaliście jakies mądre ksiązki z tym tematem związane? Możecie coś poradzić? pls myślę, że będa to porady nie tylko dla mnie ;-)

Gość DeMo
Soffie, to bardzo fajny pomysł, ale myślę, że moja małżonka zagrałaby w tą grę jakieś 15 lat w tył...teraz to raczej chyba nie. Choć muszę przyznać, że mnie ten pomysł zaintrygował ... ;-)

Gość DeMo
nie ma tu ludzi, którzy mają pomysł na fajną książkę ? pls... :-(

Gość KOMÓRKA37
"Inteligencja erotyczna. Seks, kłamstwa i domowe pielesze" ESTHLER PEREL. Tylko żeby żona nie poczuła się urażona proponuję dokupić flakon pięknych oryginalnych perfum wg. gustu, lub jakiś kosmetyk.Coś osobistego. Bo to w końcu jej święto.A książka jako dodatek....

Gość kantynawojskowa
tylko tyle...

Gość DeMo
KOMORKA37, odpowiedź mi proszę, dlaczego uważasz, że po prze4czytaniu tej książki kobieta może poczuć sie urazona? Czy teksty tam zawarte sa zbyt skrajne, ujmujące kobiecie? Czytałas tą ksiązkę, jakie sa Twoje wrażenia? odpowiedx proszę .. pozdrawiam