Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sxsxx

Za ile zgodzilybyscie sie uprawiac seks z obcym mezczyzna ?

Polecane posty

Gość -----Materialistka20
żartowałam 10 to w złotówkach :classic_cool:

Gość trtr
Camp Nou, wyjawiasz jakieś własne, traumatyczne przeżycie?

co za glupi temat prawiziwy facet umie wyrwac laske ktora odda mu sie za darmo a frajerzy musza placic :P

Gość -----Materialistka20
za 5 złotych robię laskę bez gumki, za 7 daję moczyć kija, a za 10 w obydwie dziurki

>> prawiziwy facet umie wyrwac laske ktora odda mu sie za darmo Pewnie, że tak. I robimy to, dla sportu. Ale my nie mówimy o wyrywaniu, tylko o kupowaniu was :classic_cool:

Gość o ty dziw ko
Tamari za 10 mln euro sie puscisz

cene to sobie mozesz negocjowac za swoja dupe w pedalskim burdelu dupku

Gość trtr
Tu pieniądze się liczą a one niwelują różnice kulturowe i tym podobne. W każdym razie jeśli ktoś zaoferowałby mi takie pieniądze że mogłabym kupić sobie własną wyspę, że mogłabym do końca robić tylko to co chcę i mieć co chcę... to może sobie być nawet niepolakiem.

to byla przykladowa nieralna kwota dla smiecia Campa szanowna pomaranczo

>> cene to sobie mozesz negocjowac za swoja d**e w pedalskim burdelu dupku Nie denerwuj się złotko 👄 Uspokój się i rzeczowo odpowiedz. 400 zł? 500 zł? Słuchaj, jak za godzine roboty, to jest to całkiem przyzwoity pieniądz :)

>> za żadne bo kocham i jestem kochana Hehe uwielbiam takie jak ty :D Co z tego, ze jestes kochana? Ja mówie o zakupie usługi sexualnej. Ty dyktujesz cene, ja płace i korzystam :)

>> wez sie odj** Ciągle się wahasz jaką podac cene? :classic_cool: Daj swoją fotke, to sam Cie wycenie :D

Gość CALKIEM NA SERIO
dalam za 300 euro w ubiegla niedziele. wczesniej mnie nagabywal, splawialam, a on: dam ci 300 "roz", tak to ujal. spotkalismy sie i nie zaluje. wszystko trwalo 35 minut i pieniadze moje. i mam w dupie moralizmy

Gość trtr
Camp, ty nawet nie masz szans poczuć jak to jest mieć takie pieniądze by wpływać na decyzje innych ludzi, to nie stawiaj się w pozycji "płacę i mam", jesteś bowiem mało wiarygodny.

>> nie waham sie debilu nie mam ceny i tyle i skoncz ten glupi temat Jak masz na imie? :) Pamiętaj o tym, ze kazdy ma swoją cenę, nawet ja. Wszystkoi jest kwestią jej ustalenia.

>> Camp, ty nawet nie masz szans poczuć jak to jest mieć takie pieniądze by wpływać na decyzje innych ludzi, Mam własny skup makulatury i forsy jak lodu 🖐️

Gość matka camp nou
Za 450 zlotych, bo mam 40letniego syna prawiczka na utrzymaniu, ktory w dodatku musi przejsc operacje doczepienia narzadow rodnych.

Gość trtr
Tamari, facet który nie łączy seksu z uczuciami, który ma predyspozycje żeby dawać na prawo i lewo, nie zrozumie że ktoś może nie mieć ceny. Właściwie to nie dziwię się gejom że tak śmiało zaczepiają mężczyzn nawet heteroseksualnych. Oni po prostu wiedzą z doświadczenia że mężczyznę łatwiej kupić niż kobietę, zwłaszcza gdy się mu obieca że koledzy się nie dowiedzą. Takie pytanie "za ile byś dała" często pada od mężczyzn. Sądzę że jest tak dlatego że chodzi im po głowie kupczenie SWOIM ciałem. Camp, przymierzasz się żeby sprzedawać ciało gejom? Jaka jest twoja cena? Zrobiłeś wtedy laske ciepłemu panu gdy położył na tym stoliku tą wspomnianą przez ciebie kwotę?