Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agneta18

MYCIE WŁOSÓW BEZ WODY

Polecane posty

Gość Agneta18

Suchy szampon- gdzie go mogę dostać i ile kosztuje?

Gość czegos takiego nie ma

Firma Reger od ponad 10 lat jest wyłącznym importerem suchego szamponu do włosów, produkowanego przez francuską firmę KISBY Laboratoires. Dystrybucja szamponów do aptek, sklepów medycznych i zielarskich prowadzona jest poprzez hurtownie farmaceutyczne i medyczne. Suchy szampon do włosów jest produktem naturalnym, na ekstraktach roślinnych. Szczególnie przydatny jest w podróży, dla osób nie mogących myć głowy z przyczyn zdrowotnych oraz wszystkich tych, którym zdarza się nie mieć czasu na umycie głowy. W kilka minut i bez użycia wody suchy szampon nadaje włosom puszystość i jedwabistą miękkość, usuwa zapach przetłuszczonych włosów, lakier do włosów i łupież. Nie narusza fryzury. Doskonały do peruk. Produkt posiada atest Państwowego Zakładu Higieny i jest zarejestrowany w krajowym systemie informowania o kosmetykach wprowadzonych do obrotu Instytutu Medycyny Pracy im. prof. J. Nofera http://www.szampon.com.pl/ ha ha ha tu masz suchy szampon :D

Gość misiaczka367
są suche szampony, można kupić na allegro (25 zł), lub w aptece firmy klorane (ponad 30 zł). jest jeszcze suchy szampon firmy beauty formulas (15 zł) można go też kupić w ptece, np Cefarm24. Pryska się włosy i wyczesuje. Włosy są lekko świeższe. Czy warto, nie wiem trzeba przetestować na włosach

Gość talula
używałam tego z allegro i ja osobiście nie polecam . Włosy są nieprzyjemne w dotyku. Za bardzo lubię czystość włosów po umyciu. Można sobie domowym sposobem nałozyc białko z jajka a potem wyczesac ( podobno działa - ja nie próbowałam)