Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 2

brzydki zapach z ust

Polecane posty

Gość załamana 2

dbam o higienę jamy ustnej codziennie. Muje zeby 3 razy dziennie po każdym posiłku używam też płynów do płukania jamy ustnej. A cały czas brzydko pachnie mi z ust. nie wiem co mam zrobić... dentysta nie może mi pomóc. moze wy znacie jakieś sposoby...proszę o pomoc

Gość załamana 2
nie wiem...jak pisałam lekarz nie moze nic poradzic powiedział ze nie wie czemu tak jest...jest mi wstyd jak mam iść z kimś gdzieś na dłuzej bo wiem co bedzie..:(

Idź do lekarza rodzinnego. Jeśli zęby są zdrowe i dziąsła też to problemu trzeba szukać wewnątrz organizmu.

Gość sibi
mientówki najlepiej karmelki bierz ze sobą ,mają olejki eteryczne i dłużej czuć miętkę.no może od żołądka faktycznie,lub migdałków

Gość załamana 2
bedę musiała coś zrobić bo w końcu nie wytrzymam, sama czuję ten zapach - jest okropny

idź do lekarza rodzinnego, jest wiele przyczyn brzydkiego zapachu z ust, zrób wszystkie podstawowe badania do tego jeszcze

Gość pupilkowata osoba
wyszoruj dobrze jezyk szczoteczka i przeplucz usta woda utleniona lub woda z sola. jak to nie pomoze to do ssania mercurius solubillis. mi pomoglo.

Gość ehhhhh
woda utleniona? to napewno bezpieczne??:P mozesz tez isc do laryngologa, to moze byc grzybica ukladu pokarmowego, jest tu taki topik cos ze shrekiem w tytule i caly poswiecony twojemu problemowi:) chyba "jedzie ci z ust jak shrekowi" czy jakos tak:) poczytaj sobie

Gość tratatatata
Ja stawiam na migdałki ja mam przewlekłe ropne zapalenie migdałów i mam taki sam problem az wstyd mi rozmawiacv czasem z ludzmi płyny pomagają tylko na chwile naszczęście niedługo pozbede się migdałow i myśle ze bedzie spokoj ;D

Gość ehhhhh
sporo moze byc powodow, migdalki tez, najlepiej isc do specjalisty, tylko ze czasem ci "specjalisci" dowiaduja sie o istnieniu jakiejs choroby od pacjenta

Woda utleniona jest w pełni bezpieczna :) ja miałam nią płukać zęby gdy miałam problem z dziąsłami bo krwawiły i dentystka nie mogła plomby założyć :P