Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppooolkaa

Mam takie pytanie wazne

Polecane posty

Gość ppooolkaa

hej dziewczyny chcialabym zapytac o rade. zaczelam brac tabletki Mercilon jakies 2 tygodnie temu.. no i 2 dni temu chlopak z emną zerwal.. więc wiaodmo nie musze juz sie zabezpieczac... ;( ale nie oto chodzi, tylko o to czy moge tak przerwac branie tabletek , zostalo mi jeszcze 6 ale ja bym wolala juz ich nie brac.mozna tak?nie szkodliwe by to było? dzięki za odp

Gość Gossssssssssia
dlaczego byś wolała już ich nie brać ... ? moim zdaniem dokończ te 6 teraz ... a potem gdy znów zaczniesz współżyć zacznij je brać... nie martw się będzie następny facet:) kto wie , czy nie lepszy :) pozdrawiam;*

Gość ppooolkaa
Gosia... moj chlopak juz do mnie nie wróci... i nie będe sie kochac w najblizszymczasie... to pewne .. ale nie ubolewam nad tym tylko nad startą kochanego chlopaka ;(;(;( a chcialabym przerwac ranie tych tabletek bo zle sie czuje po nich to raz, a dwa jesli teraz bym odstawila i dostala okres to bedzie ok a jak dokoncze i dostane okres na rozpoczecie roku szkolnego to nie chce tak noi nie wiem co zrobic wole dostac teraz okres niz na poczatku wrzesnia to moge przestac brac te tabsy?

Gość plepleple
lepiej dokonczyc opakowanie

Gość ppooolkaa
nom ale nie stanie mi sie nic chyba jak przerwe to opakowanie?i dostane krwawienie z odtsawienia?probwal ktos tak keidys??

Gość hahahahhahhhhhhhhhhh
To są tabletki hormonalne a nie witamina C i tak jest to duża ingerencja w naszą gospodarkę hormonalną. Dokończ opakowanie. Krwawienie z odstawienia jest bardziej skąpe i zwykle nie występuje od razu po odstawieniu. U mnie 5 dni po.

Gość ppooolkaa
no ale moze ktoras z Was przestala tak sobie w polowie opakowania??

A ja przerwałam, nic mi sie nie stalo, w ciaze nie zaszlam, nie umarlam, mysle ze spokojnie mozesz przerwac..