Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwinda

co myślicie o takich filmikach?????????

Polecane posty

Gość wwwinda

ku pamieci kogos, ktos zmarl i ludzie wstawiaja na youtube filmiki o nich, ze zdjeciami i smutna muzyka?

Gość wysmiewczyni
jesli kts byl dla kogos wany to czemu nie. Ludzie odchodza cialem ale w sercach zostaja. Sama ogladalam te filmiki i lza nie raz zakrecila mi sie w oku mimo ze to obce osoby. Takie zycie. Nie ma w tym nic zlego ze ktos zrobi taka pamiatke po kims bliskim i wznym w jego sercu.

Gość tomek_7657654
Wiele osób w taki sposób dowiaduje się o takich tragediach, i to może choć trochę zmienia ich tok myślenia. Ci co pamiętają, mówią tym co nawet o tym nie wiedzą, że tak się stało . Może to nawet i dobrze

Gość wwwinda
wlasnie jestem po serii takich filmikow, wszyscy to mlodzi ludzie byli.. niby mi obcy ale przy niejednym plakalam

Gość kudi chicks
ja w tym nie widzę nic fajnego, żadnego szczytnego celu te filmiki nie mają, ból na pokaz jedynie. co tym ludziom daje to, że ktoś skomentuje wrzucając NIC nie znaczący znicz, napisze "przykro mi", a potem siądzie do codziennych obowiązków i nie będzie o tym pamiętał? gardzę tymi ludźmi, którzy ze śmierci bliskiego robią cyrk.

Gość wwwinda
kudi chicks - tez o tym pomyslalam szczerze mowiac..

Gość kudi chicks
ja oczywiście nie chcę wrzucać ludzi do jednego wora, bo wiem, że są i tacy, których życie po obejrzeniu takiego filmiku nawet w najmniejszym stopniu się zmieni, ale takich naprawdę niewiele, każdy ma własne problemy i własne tragedie, więc na dobrą sprawę nic ten film nie da. może to po prostu sposób na dowartościowanie, bo są i tacy, którzy lubią litość, ja jej nie lubię, więc nie mam zamiaru w żaden sposób wspierać tych, którzy w tak marny sposób próbują się pocieszyć.