Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chetny gosc

Czy ktos zna jakas agencje w zielonej gorze lub bliskich okolicach?

Polecane posty

Gość chetny gosc

Gość wysmiewczyni
a co idziesz dorobic? Uwielbiam takich wkladkow, mozesz mi buty czyscic i torby targac bo tacy jak ty to tylko do tego sie nadaja...pod warunkiem ze wc kaczka sie wyczyscisz. Wstretny szmateks w meskiej wersji...fuuu

Gość chetny gosc
kolezanko/kolego nie wyhylasz sie powyzej warstwy hardwaru :)

Gość a faceto tez dajesz czy tylko
z tanimi babami sie puszczasz? Ja tam lubie bzyknac takiego dziwkarza, Lubie takich fajnie jecza i lubia sie ponizac a to mnie podnieca. Dlatego najchetniej wybieram takich z marginesu meskiego. Jak jestes chetny to bzykne cie za darmo podaj maila.

Gość mala franca
nie dymal tylko grzebal w smietniku swoim kaczorem. Acz kolwiek pewnie i tak juz jakies parchy ma, normalne jak sie grzebie po smietniskach.

Gość chetny gosc
nie bylem jeszcze w burdelu i to mnie troche kreci jak tam jest :) a bzyknac ciebie moge skoro lubisz takich jak ja :)

Gość wysmiewczyni
sciery nie bzykaja, scierami sie czysci syf. Wiec lepiej przyjmij propozycje tego pana wyzej bueheheheheh. Coz masz to na co zaslugujesz buehehehehehehe

Gość masakierka
Mój dżungarek okropnie śmierdzi skarpetą. Czyszczę mu codziennie grukoł zapachowy na brzuchu ale i tak bardzo zajeżdża. Czy ktoś z was to ma i czy też wam tak to śmierdzi?

Gość wysmiewczyni
Nam nie ale tym od agentur tak, to normalne ze jak sie wpycha malego do zasyfialej dziury to bedzie syfem jechal. Tacy juz tak maja dlatego trzeba z daleka takich mijac. A pozniej syfiarz jeden z drugim do kobiet sie dobieraja, no zenada.