Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgjhjhgkj

co myslicie o tym telefonie Sagem my511x ?

Polecane posty

Gość dgjhjhgkj

zamierzam go kupic ale nie wiem czy sie opłaca, ktoś z was miał?

Gość ehhhhh
ja mam w sumie nie polecam aparat do dupy, nie mozna przewijac mp3, mala pamiec sms, ciezkie klawisze, ja juz sie przyzwyczailam ale na poczatku bylam niezadowolona...

Gość ehhhhh
a i w porownaniu do innych sagemow tych starszych nie ma takich donosnych dzwonkow.... a to mi sie w sagemach podbalo, ze jak ktos dzwonil a wibra nie byla ustawiona to i tak tel caly chodzil:P hehe

Gość dgjhjhgkj
czyli nie warto to ja juz nie wiem

Gość ehhhhh
mowie co mysle, a do tego szybko sie rysuje bo cly przedni panel jakby byl wyswitlaczem, ale dzieki tej polyskujacej nawierzchni sprawdza sie jak lusterko:) hehe jak chcesz to kup, ja na poczatku bylam niezadowolona ale teraz juz przywyklam jak jestes laska i masz dlugie pazurki to ciezko ci bedzie w klawisze trafiac:P w orange daja karte micro sd gratis:)

Gość dgjhjhgkj
no własnie chce w orange kupić i tam za złotówke zdaje sie, to w sumie i tak bym nic nie wydała nie?Bo te inne telefony troche z a drogie a kasy mi sie nie chce wydawać :)

Gość ehhhhh
to jak za zeta to bierz, jesli masz gorszy model to zyskasz:) sluchafony tez daja, ale na kabel nie licz:/ a jakie jeszcze tele bierzesz pod uwage?

Gość dgjhjhgkj
Sony Ericsson T280i ten tez za zeta a telefon który mam teraz to badziew bo nie ma żadnych bajerów ale tak do dzwonienia i pisania sms jest dobry

Gość dgjhjhgkj
Nokia 3110 classic ten tez mi sie podoba ale jest "troche" droższy

Gość ehhhhh
osobiscie za nokia nie jestem wiec jak nie sagem to bym wybrala soniacza:) w sagemie bedzie pamiec gratis to od razu mozesz sobie nasciagac nutek na tel, ja sie z muzyka nie rozstaje wiec dla mnie to idealne bylo, ze sluchawki i karte dorzucili:) a w innej sieci nie chcesz? play ma bajera telefony:)

Gość dgjhjhgkj
play raczej odpada niestety musze wybierać z orange no ale nie przepłace skoro tylko złotówka to zawsze moge se kupić inny a karte z tego starego można będzie przełożyć do tego nowego?

Gość ehhhhh
yhm no jasne:)

Gość dgjhjhgkj
hehe :)

Gość dgjhjhgkj
mam jeszcze jedno pytanko orange pl czyli jak kupie przez neta to wtedy płacę złotówkę bo w salonie wychodzi drożej nie wiem za bardzo o co w tym chodzi

Gość dgjhjhgkj
?????

Gość dgjhjhgkj
pliiiiss, ja ciemna jestem w te sprawy