Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabolek

pomóżcie mi wybrać studia

Polecane posty

Gość Jak cię kręci chemia
to sie nei poddawaj tylko zdawaj rozszerzona chemie a potem idz na studia na chemie na UAM albo technologie chemiczna na PP. Po chemia jest praca i to nie tylko w szkole. Choc tak jak we w kazdym zawodzie nie kazdy robi super kariere. Nie ma sie co poddawac - bo jak pojdziesz na keirunek ktory cie ni einteresuje to na pewno kariery nie zrobisz :).

Gość jabolek
dziękuję za miłe słowa :) właśnie przeglądałam rekrutację na UAM w Poznaniu, wydz chemii i zainteresowała mnie chemia kosmetyczna albo analiza chemiczna tylko nie orinetuję się na czym dokładnie to polega a nigdzie nie jest to napisane

Gość watpilwe to
rysu-- nie masz sie z czego cieszyc. moja przyjaciółka tam studiuje kosmo i poziom mowi ze zenujacy :/ dostajesz oceny za wygląd. nie u wszystkich,ale jednka.

Gość nie zgadzam się
"korepetycje są dla ludzi, którzy nie dają sobie rady. takie jest moje zdanie. wolę przyłożyć się sama" Jak już wiesz na jaki kierunek chcesz iść to zainwestuj w korepetycje, nawet u studenta który uczy się właśnie na wybranej uczelni to może wiele Ci dać. Rozejrzyj się na uczelni czy nie ma ofert z korków a jak jest to pójdź chociaż na kilka zajęć dowiesz się jakie są wymagania i jak wygląda nauka.