Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _____qwertyuiop

brak libido!

Polecane posty

Gość _____qwertyuiop

Tabletki antykoncepcyjne biore od roku z powodu torbieli, ale tez w celu zabezpieczenia sie. Z moim partnerem jestem juz poltora roku. Zawsze mialam dosc goraca nature, jak sie poczatkowo spotykalismy sie to potrafilam byc tak mokra z podniecenia, ze musialam podpaski zakladac, zeby nie zauwazyl. Potrafilismy to robic 8godzin, a seksu nie bylo wcale tylko samo dogadzanie sobie. Problemy zaczely sie, gdy przeszlam na anty srodki, libido zaczelo spadac, teraz spadlo do totalnego zera. Kiedys orgazm lechtaczkowy osiagalam z latwoscia, teraz i pol godziny minety nic nie pomaga, cholera.. O orgazmie pochwowym moge zapomniec, wogole go nie mam, wogole... Nigdy nie mialam, a teraz doszly moje tendencje do bycia aseksualna. Straszne. Zastanawiam sie nad zmiana tabletek, albo ich odstawieniem....ale jak zmienie to na jakie? a jak je odstawie to jak moge sie zabezpieczyc zeby wrocilo mi libido a jednoczesnie nie byla to ochrona mechaniczna jak prezerwatywa? i ostatnie jak osiagnac orgazm pochwowy? Zazywam yasminelle, eh... przed nimi to bylam zywiol kobieta, a teraz jak slysze slowo seks to mysle \"no nie. nie chce mi sie\"! straszne! Mam tak przystojnego chlopaka, ze worek kartofli by sie przy nim podniecil, a ja nie moge:(

Jeżeli założymy że to hormonalne tabletki antykoncepcyjne spowodowały zanik twojego libido (a najprawdopodobniej tak właśnie jest), to logicznym rozwiązaniem problemu jest zaprzestanie ich brania. Oprócz tego zażywaj dużo ruchu. Po pewnym czasie libido powinno ci wrócić. Przekonaj swojego partnera do używania prezerwatyw. W osiągnięciu orgazmu pochwowego mogą ci pomóc ćwiczenia mięśni Kegla. Jeżeli jednak się nie uda, to nie przejmuj się tym, skoro osiągasz orgazm łechtaczkowy. Orgazm to orgazm.

Gość DeMo
Jak do tego doszłaś, że to tabletki powodują zanik? Pytam Cie, ponieważ mam wrażenie, że taki sam problem jest u mojej partnerki. Od czasu gdty zazywa tabletki stała sie skałą lodowcową.... Normalnie lód totalny. I ostatnio sie nawet przyznała, że jest libido spało, ale nie wpadłem na pomysł, że mogą to byc tabletki ...