Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiekobietka

czy jestem NAIWNA??

Polecane posty

Gość takasobiekobietka

Jestem w separacji. Poznałam faceta przez internet jakieś pięć miesięcy temu. Były smsy i rozmowy telefoniczne. Sporadyczne ale konsekwentne. Potem spotkania, jedno, drugie...piąte. Łóżko i przyjemny seks. MÓWI że jest rozwiedziony od 10 lat MÓWI że nie lubi pisać, a ponieważ mieszkam z rodzicami nie będzie mi robił problemów i nie dzwoni MÓWI ze często wyjeżdża na wschód bo taka ma pracę MÓWI że następnym razem to......(co chyba świadczy że chce sie spotykać) Soboty na spotkania mu raczej nie pasują, woli środek tygodnia i przyjeżdża służbowym samochodem ( w zasadzie były dwie soboty i trzy środki tygodnia) Nie ma pytań czy jeszcze się spotkamy, nie ma żadnych konkretnych, wprost słów że mu sie podobam ( z mojej strony też) No i zaczynam się gubić. Lubię z nim być. Ale nie chcę być kochanka, nie chcę żeby ktoś przeze mnie był oszukiwany. Czy to paranoja z mojej strony, że go podejrzewam??

Zapytaj wprost jak On widzi Waszą przyszłość. Co do Ciebie czuje. Jak to widzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ma żonę

Gość takasobiekobietka
Też o tym myślałam ale się boję, że "go przestraszę"

Gość takasobiekobietka
czyli dać sobie spokój?? a jak faktycznie nie ma tej żony, opowiadał o niej w czasie przeszłym, wydaje się że bez emocji,

Gość takasobiekobietka
Kurcze, ale jesteście konkretne. Żadnych wątpliwości?? Co mam robić ???

Gość zapytać wprost
a w ostateczności zażądać orzeczenia o rozwodzie :P Jak dla mnie - ma żonę, albo stałą partnerkę.

Gość takasobiekobietka
Wiem, wiem że to aż śmieszne ;) Ale czy facet żonaty lub ze stałą partnerką zamieszczałby swoje zdjęcie na portalu randkowym?? Na każde za znajdę coś przeciwnego. Ale chyba faktycznie spytam wprost. Po co mi takie domysły...

Gość zapytać wprost
"Ale czy facet żonaty lub ze stałą partnerką zamieszczałby swoje zdjęcie na portalu randkowym??" Gdzie Ty się uchowałaś? :O Na samej kafe co chwilę piszą dziewczyny o takich przypadkach...

Gość takasobiekobietka
czyli to jednak naiwność, za bardzo wierzę w ludzi?? w mężczyzn?? mimo zbliżającego sie rozwodu!!

Gość takasobiekobietka
pierwszy raz jestem na kafeterii, koleżanka poleciła mi tę stronę,

13:42 takasobiekobietka Ale czy facet żonaty lub ze stałą partnerką zamieszczałby swoje zdjęcie na portalu randkowym?? Mój zamieścił, na niejednym... cały komplet zdjęć, które mu niegdyś zrobiłam. Nie mamy pewności, czy Twój Pan jest żonaty, a że i Ty jej nie masz... niech zaprosi Cię do domu na weekend :P

Gość zapytać wprost
no więc zdarza się że faceci tak robią. Niestety. Więc to żaden argument. Wiara wiarą, ale ostrożnym być trzeba. A ten facet jakoś według mnie za bardzo tajemniczy jest żeby mu zaufać od razu...

Gość zapytać wprost
a wiesz gdzie mieszka? Może zrób mu niespodziankę i odwiedź go w domu :P

Gość takasobiekobietka
Niestety mieszka 150 km ode mnie, i MÓWI ;) że z mamą bo mieszkanie zostawił ex i dziecku,

bo kobiety lubią się łudzić, wolą przymglone kłamstwo niż konkretnie podaną prawdę, nie łudż się dziewczyno!! facet nie mysli o tobie poważnie,najlepiej zapytaj sie go wprost i sama sie o tym przekonasz, pewnie nie zapytasz bo bedziesz bała sie właśnie tej konkretnej prawdy z jego ust, więc pozwolisz by ta znajomość kisła, psuła się aż w końcu się rozłoży, wtedy ockniesz sie, spanikujesz i bedziesz chciala dowiedzieć się DLACZEGO?? posypia sie nowe tematy na kafe aż w końcu wstaniesz pewnego ranka popatrzysz w lustro i stwierdzisz że jesteś 47 letnią kobietą o psychosterycznej osobowości i umyśle 13 latki... wszystkiego dobrego życze!

Gość takasobiekobietka
może gdybym więcej pytała, tylko nie wiem jak i o co żeby od razu nie pomyślał nie wiem czego, ja też nie chciałabym w zasadzie żeby mnie wypytywał o coś,

Gość zapytać wprost
ale co sobie ma pomyśleć? Masz przecież prawo pytać. Masz prawo wiedzieć, jak Cię traktuje no i czy nie ma już zobowiązań wobec innej.

Gość takasobiekobietka
czy naiwność ma coś wspólnego z wiekiem?? ja mam 31, zapytać wprost - masz rację, we mnie odzywa się chyba zmora małżeństwa - nie pytaj bo to nie twój interes, Pan "jeszcze mąż" potrafił widocznie mi to skutecznie wmówić i teraz sie boje,

Gość oj kiepsko
przypadek z wczoraj :) dzwoni do mnie facet X , z ktorym spotykalam sie ponad rok temu ...tez rzadko i tez w rozne dziwne dni ;) . Wtedy mowil ,ze jest dwa lata po rozwodzie .... (pozniej to sie rozmylo ,bo on ciagle nie mial czasu etc. , poznalam kogos innego-Y itp) , po jakims czasie znow dzwoni X . Pyta co u mnie ,czy nadal jestem z Y . Wtedy jeszcze bylam . Ale rozstalismy sie pozniej, no niewazne . X caly czas ma kontakt ze mna (on to inicjuje) i chce sie spotkac . Ale ja nie chce (nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki itp. ) . Chce nawet zabrac mnie na dlugi weekend nad morze (ja mam inne plany) . Wczoraj kolejny raz dzwoni i cos zaczelismy rozmawiac o facetach ;) . Ze mi sie same ciekawe przypadki trafiaja , albo taki ,co nie chce sie wiazac, albo jakis zonaty. ;) A on na to: \"a to aluzja do mnie\" ? A ja : \"ale przeciez ty nie jestes zonaty\" on: (cisza) ja : \"to w koncu jestes czy nie ?\" on: \"jestem w trakcie rozwodu\" (od roku) ja (zamurowana ) podziekowalam mu ,ze tak mnie oklamal... i wczoraj sie dowiedzialam ze sypialam z zonatym facetem .... :O bosko ps. ciekawe czy zona wie o tym jego niby rozwodzie ...

Gość zapytać wprost
takasobiekobietka - i dlatego tamten Pan już przestaje być Twoim mężem, prawda? ;) A to jest jak najbardziej twój interes, skoro z tym zamierzasz się spotykać. Jeśli Ci powie że to nie Twoja sprawa, to dla mnie to jasny znak, że coś jest na rzeczy.

Gość OJ KIEPSKO
ps. skoro on do Ciebie nie dzwoni , to Ty to zrob... jak nie bedzie odnieral czy cos, to sprobuj nastepnego dnia ;) jestem ciekawa jego tlumaczenia :D

Gość takasobiekobietka
Muszę uciekać - robota. Dzięki wszystkim za odzew. Piszcie dalej o swoich doświadczeniach, niech to będzie przestrogą lub choć sygnałem żeby uważać. Zajrzę wieczorkiem. na pewno jutro. Pozdrawiam:)

Gość takasobiekobietka
P.S dzwoniłam, i zawsze odbierał, a jak nie zdążył lub nie mógł (bo był w pracy i coś tam robił ) to oddzwaniał,

Gość takasobiekobietka
jak był na tym swoim wschodzie i nie było zasięgu to pisał smsa - zadzwonię o tej i o tej - i ponoć jechał w miejsce gdzie zasięg był, Zdroworozsądkowo patrząc to to wszystko jest wiarygodne ALE.....

Gość zapytać wprost
właśnie zdroworozsądkowo patrząc to to nie jest do końca wiarygodne wg mnie...