Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaaaaaaaa

Przespałam sie z chopakiem,ktorego dopiero co poznalam.

Polecane posty

Gość taaaaaaaaaaaa

Poznalismy sie przez net, przyjechalam, pierwsza noc spalismy razem,ale nie doszlo do stosunku,dopero podczas drugiej nocy,jestesmy ze soba juz ponad rok. Mieliscie podobne sytuacje?

hm..ja mam podobnie..tzn, jeszcze seksu nie było, ale już na 2 spotkaniu były przytulanki, na 3 pieszczoty, a na 4 było jeszcze odważniej hehe:)

Gość Coala w sombrero
Gratulacje :)

Gość taaaaaaaaaaaa
i to byl wtedy moj pierwszy raz.

Gość Coala w sombrero
why straszne? jesli bylo milo to why straszne? straszni sa wg mnie ludzie ktorzy oceniaja wszystko i wszystkich wg siebie.

Gość Coala w sombrero
ufff Pushnia bo juz sie przestraszylem i kcialem uciec na czubek tree:)

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
ja raz poszłam na randkę w piątek, a wróciłam w niedzielę ;) jesteśmy razem 2 lata :)

Gość Coala w sombrero
kolejne gratulacje wiec:)

ja tak miałam ;x tyle że my przespalismy noc spokojnie ale rano już się nie dało powstrzymać ;P teraz mieszkamy razem już 5 rok :]

Gość no coz......
tez tak mam, jakos szybko wszystko nam wychodzi, na drugiej randce wyladowalismy w lozku ;-p ale nie zaluje, jestem z nim szczesliwa i tyle:-)

Gość cziko cziko
ja przespalam sie na pierwszym spotkaniu a jestesmy już razem 3 lata z czego rok jako małżeństwo. Bałam sie że kiedys mi to wypomni mąz ze tak szybko mu sie oddałam a on powiedział ez bał sie że wezmę go za kurwiarza ze z każdą tak , więc to idzie wobie strony. Jeśli jesteście razem to czym sie przejmujesz. Nie ma jednej normy wedlug której nalezy postępowac a ludzie ktrórzy oceniają iinych według jednej miarki sa płytcy.

Gość Coala w sombrero
no dobraaaaa....to ja tesh powiem. cala noc sie mizialismy ale w bieliznie zeby nie bylo ze to kolejna sexdate. nastepnego dnia zrobilismy sobie testy i mielismy goracyyyy i namietnyyy romans. ps. juz go nie mamy:P

Gość cziko cziko
widze ze nie tylko ja tu sie pospieszyłam , czasem jest taki ogien między ludzmi ze nie wartogo gasic my do tej pory mamy ognisty sex

Gość kalmatyn
ja przespałem się z laską dopiero co poznałem, ale po seksie od razu ulotniłem się; ale łatwa dziewczyna nie mogła być moją żoną

Gość Coala w sombrero
wniosek z tego jeden: ten ma seks kto jest w zwiazku, a single to moga co najwyzej ...hehe.

Gość olejzpierwszego
no w sumie nie poznalas go dopiero co niedawno... wiec w czym problem...? zyjcie i sie p.... nam nic do tego... choć ktoś cie tu pewnie zjedzie ;-/

Gość Coala w sombrero
tia... np. moherowy beret.

Gość prawiczek i kropka
to nie moja sprawa kto i kiedy idzie do lozka, ale jedno jest pewne, jakbym sie dowiedzial, ze moja dziewczna z jakims partnerem poszla wczesniej kiedys szybko do lozka, to bym ja rzucil

raczej kalmatyn ona by ciebie rzuciła, bałeś się żeś kiepski kochaś, no to sie uśmiałem.....

Gość Coala w sombrero
prawiczek, to chyba zostaniesz prawiczkiem do konca zycia albo..........ozenisz sie z zakonnica.

Gość prawiczek i kropka
jest jeszcze duzo naprawde przyzwoitych dziewczyn. poza tym bym nie pasowal do dziewczyny co juz zna smak szybkiego seksu

Gość Coala w sombrero
a co z laska ktora miala 1 faceta i byla z nim 5 lat? to chyba szybki seks nie mial?

Gość prawiczek i kropka
watpie, ze jak miala szybki seks to byla wtedy dziewica. prawdopobnie wczesniej miala partnera. poza tym ja mam 21 lat i jak miala faceta 5 lat, to znaczy, ze ten szybki seks miala w wieku 16 lat. a jak 16stka ma szybki seks to juz w zasadzie puszczalska jest. kobieta, ktora miala szybki seks nie chcialaby prawiczka

Gość prawiczek i kropka
po co kobiecie, ktora poszla z kims szybko do lozka i dla ktorej seks jest widac bardzo wazny nie chcialaby na pewno prawiczka

Gość Coala w sombrero
a moze chlopak po prostu musi pogadac. sluchaj prawiczek, ja nie bede cie krytykowal za twoj wybor i twoje opinie. jestes jaki jestes i sszukasz podobnej. good for you i powodzenia. ale nie oceniaj innych negatywnie bo nie masz do tego prawa. ty jestes cnotliwy, a inni sie bawia - oba wybory sa dobre.