Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczygiełekkkk

Mój szef zaprosił wszystkich z pracy do znajomych na nk-kicha!

Polecane posty

Gość szczygiełekkkk

teraz nie ma jak wejść na swoje konto mowi się w kuluarach, ze specjalnie to zrobił, nie wypadało go nie przyjąć a teraz w pracy juz nie można siedzieć

Gość ewrgwerg
Hahahaha! No to was zrobił!

Gość mhku
opcja - niewidoczny

Gość to teraz takie rzeczy
sa na klasie? ale sie ciesze ze zlikwidowalam konto...

Gość KamilaEdin
ukryj sie to proste

Gość szczygiełekkkk
wiesz ukryję sie, ale też jest stres, czasem sa błędy i wiiem, ze miałam zaznaczoną opcje ukryte a pokazałam się u męża na nk, ze jestem zalogowana i jeszcze to sprawdzałam kilkakrrotnie, czasem tak samo dostawałam info od kogoś czemu go odrzucam ze znajomych, a ja przyjmowałam zaproszenie, więc mimo tych opcji zawsze jest stresik, ze coś nie zadziała,ale przekręt z tego szefa. w ogóle moim zdaniem nasza-klasa traci na tym użytkownikow

Gość ehhhhh
albo to zwykly kretyn, albo w ten sposob chce sprawdzic kto sie obija w robocie i siedzi na nk.... zamiast pracowac:P

Gość szczygiełekkkk
ale on jest naprawdę tępy, ja tam moge w domu siedziec, tylko wkuriwa mnie coś takiego, przecież jak chce w necie siedzieć to i tak będe, jak nie było nk, to on myslał, ze ludzie w necie nie siedzieli, to mógł po prostu dostęp zablokować, ale nie, on musi wiedzieć kto dokladnie siedzi, głupi kutas! jest tak wredny, ze potem wypominałby to latami:-(

Gość a może źle go oceniasz
i wcale nie chodzi mu o sprawdzanie, czy ktoś siedzi na NK czy nie?

Gość szczygiełekkkk
nie znasz mojego szefa chyba:-( to kawał skur... jest przebiegły i do tego wredny! zrobił to specjalnie, bo komuś się nawet pochwalił jaki z niego szczwany lis, samo zablokowanie to nic dla niego, on musi miec haka na kogos, żeby sie pastwić!

Gość dlaczego piszesz o
nim głupi kutas? w pracy masz pracowac a nie marnowac czas i kase szefa na siedzenie w necie:o

Gość szczygiełekkkk
piszę tak o nim, bo wie doskonale, ze każda robota jest wykonywana w terminie i nikt nie jest głupi, jak trzeba pracować to to robi, jak jest luźniej to siedzi w necie, nigdy nie zawaliłam żadnego terminu, w harmonogramie zawsze jesteśmy na plusie, nawet czasami mruknie, ze nieźle jest jak się zapomni, to co mu przeszkadza, ze ktoś na nk siądzie? to jest kwestia zorganizowania i nie gadajcie bzdur, ze w necie nie siedzicie wcale, a jak nie macie, to tylko kawka, ploteczki, gazetki i też czas leci:-)

Gość net to nie tylko nasza-klasa
przecież można tam nie włazić i tyle :o

Gość szczygiełekkkk
słuchaj pewnie, ze mogę nie wlazic, bo mam w domu i tak neta, ale tu chodzi o pewne zasady, widzi, ze pracujemy, ze idzie nam nieźle, to zamiast ufac nam odstawia takie jaja, to tak jakby rodzice chowali przed toba portfel niby nic, ale jednak czlowiekowi przykro, moze porownanie nie do końca adekwatne, ale to podobne uczucie:-(

Gość siedząc na NK nie pracujesz
tylko bąki zbijasz

Gość wlasnie. a nie za to ci placa
wiec stul dziob i do roboty:p

Gość nasza klasa to
od zawsze był debilny portalzamiast kolegów z dawnych szkoł wpisujecie jakichś znajomych od dzieci po ciotki i chuj wie kogo jeszcze.. powaliło was i tyle -wyścigi na ilośc to teraz macie! a po co go przyjęliście ? do klasy z wami łaził? debile..w ogóle n-k to siara i wstyd tam być tyle wam powiem