Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehio88

KTO Z WAS MIAŁ WYROSTEK WYCIĘTY??ZGŁOSCIE SIĘ PROSZE!!

Polecane posty

Gość ehio88

napiszcie kochani gdzie macie blizne i czy ją widać? czy macie ją zaraz koło pępka?

Gość ehio88
aż tak daleko ?to nie kolo pępka jest wyrostek ?

Ni koło pepka tylko równolegle do kosci miednicy - z 1- 2 cm nad nia, dlugość ok 7cm. Nie widać jej spod ubrań, chociaż samą w sobie widać:P A wogóle to sie o niej zapomina:P

Gość ehio88
cholera bo mnie często boli co jakis czas tak zaraz koło pępka z prawej strony i myslalam ze to wyrostek..ale ból mam taki leciutki i kilka sekund trwajacy ..potem zaraz przechodzi.

Często tj od jakiegośczasu, czy często dziś? I nie koło pępka, raczej z prawej strony w dole brzucha i to bardzo - to by były objawy. Dodatkowo mogły by się zdarzyćnudnosci.

ja mam jakies 8 cm ale mega gruba tylko dlatego ze mi sie zawsze blizny rozchodzą taki mój urok

Połóż się i podciągnij nogi do mostka, podobno tak się sprawdza czy to wyrostek, jak nie dasz rady to już wiesz I lepiej idź z tym zrób porządek, bo szkoda żeby wdało się zakażenia jak ci pęknie

Gość ehio88
no nie dziśtylko tak od roku czasem ale co miesiac albo nawet co ileś miesięcy mnie to łapie ..i nigdy tak mocno nie złapało..bardziej jest to taki lekki ból z prawej kolo pępka zaraz albo nawet w środku pępka.

No to masz z głowy podejrzenie wyrostka. Wycina się go przy zapaleniu, a to nie robi się przez rok, tylko dośc szybko. No i koło pepka nie ma wyrostka.

lepiej idź do lekarza, ja czekałam trzy dni i ból się nasilił.. jeszcze z jeden dzień i były by komplikacje, jeśli nie będzie ustępował i dalej się nasilał, to gnaj do lekarza! ja mam ledwie widoczną 2,5 cm bliznę, po prawej pstronie, jakieś 10cm poniżej pępka, nic nie widać praktycznie.

Gość dramat i masakra
około 7cm blizna ,równiez w odległości około9cm od pępka w stronę prawego uda. zarosła kłakami:P znajoma też miała wycinany i ma ledwo kreskę jaśniejszej skóry:O

Gość nbnerrtr
ale wstyd ze lekarze widzieli przy wyrostku wasze nieogolone łona..bleee gin to co innego ale zwykli chirurdzy sie napatrzyli.

Gość dramat i masakra
ja mam kłaki bo jestem facetem:P a blizna jest zaraz ponad linią gaci:O

Gość nbnerrtr
żal mi tych anestezjologów,.

Gość no ja miałam...
8 lat temu, ale wyrostek sie rozlał i całe flaczki zalało i trza to było płukać:P blizna niestety jest jak diabli- szer. 0,5 cm i długa na 10 cm miałam kiedyś kompleks z tego powodu, ale jakoś żaden z facetów nie zwraca na nia uwagi:)

Gość NO MUSZE MUSZE
AUTORKO MASZ WYROSTEK