Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysunki

rysunki do pokoju dzieci !!

Polecane posty

szkic czy nie szkic- to jest koślawy Kubuś... jak podróbka- narysuj go tak, jak wygląda serio... poza tym... myślę, że każdy za taką cenę woli kupic coś 'sklepowego'... ;) a jak na rysunek z kreskówki, to cena jest wysoka... bo ani skomplikowanego światłocienia... ani różnicy faktur...

Gość o kurdeeeeeee
a lat masz...15! zgadłam?:)

Gość o kurdeeeeeee
zgadzam się z "koloratką"

sluchaj, nie dawaj na aukcje SZKICOW:O to tak jakbym ja sprzedawala wozek dla dzieci i na osobnych zdjeciach pokazala kola, pozniej siedzenie, tapicerke itd. :O wiadomo, ze efekt koncowy moze byc rozny. a tobie zalezy chyba zeby to sprzedac? tio juz wiesz, ze szkic sie nie podoba, wrzuc cos fajniejszego! bo gadaniem, ze to tylko szkice, nic nie wskurasz:O

Gość o kurdeeeeeee
jasne,szkice-jakos na aukcji nie jest zaznaczone ze co szkic. Pewnie to jest gotowy rysunek,a ze ja zjechalismy to napisala ze to szkic,phi nie cierpie kaleczenia sztuki

Gość rysunki
o kurde wez sama cos narysuj potem sie wypowiadaj moge zniesc krytyke od kogos kto sam rysuje ale nie od osoby ktora tylko ocenia glupio

Gość rysunki
no to sie przekonasz albo i nie wierzyc w klazdym badz razie nie musisz

ja mogę wrzucic tutaj swój obrazek... nie jest super ekstra (a takie widziałam... eh... wyglądają jak zdjęcia :P), ale w chwili kiedy skończyłam 'szkicowac' (bo jest w ołówku), to mi się podobał :P

Gość rysunki
ok ja nie mowie ze to jest dzielo sztuki ale niektore osoby przesadzaja zadnego pomyslu sama krytyka i to na zalosnym poziomie

Gość rysunki
oczywiscie ze nie flamastrami - kredkami

witam autorko i od razu zaznaczam, że co prawda juz nie rysuje (brak czasu :) ) to wcześniej zajmowałam się tym dość długo- oprócz tego, że rysowałam dla własnej przyjemności i wysyłałam prace na konkursy, to wykonywałam rysunki na zamówienie, z których później wykonywano fototapety. Powiem Ci szczerze, że zgadzam się z halo halo haloooo- powinnas czymś zainteresować klijenta, zawrzeć w pracy coś, co przykuje jego uwagę- nawet z obrazka dla dzieci da się zrobić cos fajnego. I dziewczyny dobrze mówią- wrzuć gotowe prace- ciężko sobie wyobrazic jak będzie wyglądał gotowy projekt. Co prawda na odległośc to troche trudne ale możesz pisać na mój e-mail, może pomogę Ci wymyślić coś aby Twoje rysunki nabrały wyrazistości i spodobały się ludziom :) nie jestem jakims malarzem czy profesjonalnym rysownikiem, ale jakieś tam doświadczenie w tym mam :)

popieram! była na kafe kiedyś jakaś dziewczyna/ kobieta, która proponowała ozdabianie dziecięcego pokoju- pokazała tutaj zdjęcia różnych zwierząt narysowanych w jej własnym, kreskówkowym stylu :) i to było fajne :P

Gość rysunki
aniciulka w koncu jakas mila wypowiedz i chec pomocy :)

Gość rysunki
nie ona jedna ale o krytyce mowilam o osobach ktore poza tym nie powiedzialy nic innego

Gość niepoprawna heh
no teraz są dokończone ale efekt i tak nie zachwyca... aniciulka za to bardzo byłabym zainteresowana próbką Twojej twórczości- jesli faktycznie miałaś z tym styczność to mam pytanie: moge zamowić u Ciebie kilka ciekawych obrazków do powieszenia w gabinecie? oczywiscie najpierw chcialabym zobaczyc co potrafisz :D

Gość wiesz szczerze to nie pomysl
bo mozna sobie zrobic na A5 kolorowe ksero z dobrego oryginalu A5 to chyba 2,50, nie wiem, góra 5. Nie mozesz powiedzec ze to szkic, szkic to co innego, to byłby wstepny wlasny rysunek, szkicem tu juz byla kolorowanka, czy ilustracja z jakiej rysowalas. Poza tym Mis ma feler w jednej rece. Jest to niestety nieudolna kopia z oryginalu (pomijajac ze nie lubie disneyowskiego Puchatka, wole oryginalnego) Dobrze, ze chcesz zarabiac, ale wymysl cos innego.

hmmm....no cóż- mogę Ci coś zaproponować, ale dopiero w drugim-trzecim tygodniu września, bo 06.09 wychodzę za maż i mam teraz sporo roboty :D . Potem bede miała troche wolnego czasu. Głównie szkicuje ołówkiem lub weglem albo maluję. No ale co bedę zaśmiecala tutaj- to nie mój topik :) zapraszam na e-mail, jakoś sie dogadamy :P

Gość kikukiku
miś jest za długi, ma za dużą dupę i za małą głowę :D ale żadnego selera w jednej ręce nie widać :O

Gość tiaaaaaaaaa
przeciez nikt nie mówił, że ma seler..... napisała \"feler\" :/

mnie sie nie podobają jesli mam byc szczera. Miś jest nieproporcjonalny. patrząc na inne aukcje z recznymi malunkami- np recznie malowane obrazki na meblach, widac sporą róznice. Nie chce byc niemila bo uwazam ze takie rekodzielo to fajny pomysl i mila ozdoba do dziecięcego pokoju. Tylko autorku musisz troszkę dopracowac te obrazki jeszcze... a jeśli to tylko skzice to powinnaś dac na aukcje jednak fotkę czegoś co juz jest w pełni dopracowane. bo na takie obrazki raczej klientów nie znajdziesz.

Gość hhhhhhhhhh
a dlaczego jak sie powiększy ten drugi szkic to wtedy dopiero jest kolorowy obrazek???:) trzeba było takie zdjecie wstawić

Gość hrrrrrrr
Wg mnie to JEST w wpelni dopracowane - ona dała tam zdjecia czegoś, co w jej mniemaniu jest już skończone i bardzo ładne, ba! pewnie dała zdjęcie swojego najlepszego rysunku! Rozumiem że jest Ci przykro po tym wszystkim co czytasz. Ale ja takiego rysunku nie chciałabym nawet za darmo. Gdyby ktoś powiedział: weź za darmo i przyklej go w pokoju dla dzieci, to bym bardzo grzecznie odmówiła. Hmm... te rysunki sa po prostu brzydkie. Krzywe, nieproporcjonalne, z błedami - jakby malował je średnio uzdolniony 8-latek. Przeceniasz się - to nie jest kategoria w której akurat jesteś dobra. Jestem na Allegro od ponad 5 lat. Mam ponad 4 tysiące komentarzy. Wysyłka 10 zł za rysunek to stanowcza przesada.

Gość nie wierzę....
no szczerze to nie wyglądaja estetycznie te rysunki :/ -jakby pokolorowało je dziecka. Może i jestem chamska ale szczera- musisz to dopracować. Skożytaj może z pomocy koleżanki- na pewno sie lepiej na tym zna...

Gość hrrrrrrr
Powiem więcej - nawet jeśli wystawisz je po 1 zł, a wysyłka 5 zł - nikt ich nie kupi. Są brzydkie, niepomysłowe i KAŻDY, absolutnie KAŻDY potrafiłby zrobić coś takiego. Nie wiem... bądź jakaś oryginalniejsza. Dopracowuj je. I nie piszcie już że to szkic, bo to żaden szkic. Autorce pewnie chodzi o to że nie są w ramkach (jakby miało to cokolwiek zmieniać). Na auckji nic nie napisała że to szkic, napisała to tu dopiero gdy skrytykowaliscie.

Gość no juz teraz dopisała
na aukcji tez. ale teraz znów to nie pasuje- bo nie wstawione sa szkice tylko gotowe rysunki...

Gość hhhhhhhhhh
AUTORKO ZAPAMIĘTAJ KAFE TO NIE JEST MIEJSCE NA REKLAMĘ CZEGOKOLWIEK NAWET NAJPIĘKNIEJSZĄ RZECZ TUTAJ SIE KRYTYKUJE:) TAK DLA ZASADY

Gość nie wierzę....
może i znajdzie sie ktos kto skrytykuje, ale jesli cos jest ładne to spodoba się choć jednej osobie, no nie tak?

Gość hhhhhhhhhh
no tak:) ale i tak dalej uważam,że tyle zawisci i chamstwa nie ma więcej niż na kafe.A na tym dziale w szczególności. ps nie uważam ,że te rysunki są piękne;)