Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zlotarybcia

schudłam i ludzie zmienili się dla mnie-a nadal jestem sobą

Polecane posty

odpowiedz jest prosta. Dbam o to co jem, nie licze kalorii, ale pilnuje by jesc srednio co 3 godziny a lekko, dbam o produkty pelnoziarniste itd. ciemne pieczywo, ciemny ryz itd. warzywa, owoce. Odrzuciłam całkowici słodycze bo nie jestem łasuchem. Wiec aby pomóc sobie w walce z tymi kilogramami postanowilam cwiczyc. Tylko nie wiem jak powinien wygladac taki trenign by byl on dobry i dawal efekty. Chodze 3 lub 4 razy w tygodniu i cwicze po godzinie, czy to wystarczy?

oj nawet sobie nie wyobrazasz jak bardzo. Kobiety sa okrutne.

Gość yellow butterfly
Ludzie To podly gatunek, niestety faceci najpierw patrzą na ciało potem na ten mięsień zwany sercem, a jego tez w sumie mozna wyćwiczyć ha ha ha. A tak poważnie, To teraz bedzie łatwiej Ci uzewnętrznic swoją sympatyczność i wogole wszystko co pozytywne bo pierwsze wrażenie które jest wywoływane tym co jest na zewnątrz a nie w środku jednak robi swoje....

Dokladnie, przeciez kazdy facet ma miare w oku i jesli nie masz 54cm w udzie to jestes skazana na porazke!!! ;) A jak masz np. 38cm w lydce ... to sie najlepiej im na oczy nie pokazuj ;) (a mozna sie pokazywac na inna czesc ciala? ;) ) yellow butterfly - aczkolwiek musze Cie uswiadomic, ze osoby, ktore uzywaja glowy nie za bardzo patrza na cialo. Poza tym mysle, ze cialo, ktore posiada dana osoba ... jest odzwierciedleniem jej ... duszy :) kama24 a jakie cwiczenia wykonujesz? (na razie etapi sondowania ;) ).

facet na siłowni powidział, że na wtsepie to tak 2 tygodnie przez godzinke na biezni badz innym przyrzadzie symulujacym ruch podobny do biegania przy pulsie ok. 130. Widze ze poprawia mi sie kondycja itd. Ale czy to nie za malo?

Gość no tak, sama prawda
wszystko racje. Lady - gdzie jestes???