Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawaInternautka

ile pieluszek tetrowych kupic?

Polecane posty

Gość CiekawaInternautka

nie bede przewijac ale bede uzywala do innych celow, przy kapieli, ulewaniu, jako sciereczka itd. ile sztuk potrzebowalyscie przy niemowlaku?

Gość no wlasnie ciekawe
ile ile??

w sklepie powiedziano nam, że 10 w zupełności wystarczy. Obecnie mam 40 i naprawdę nie jest za dużo.... Bo tu się uleje, to zabudzi, to trzeba podłożyć pod pupę.... Jak jest ładna pogoda, to wyschna na powietrzu, ale jak pada to lipa...

miałam 20 szt i ledwo ledwo :( ale to zalezy od mamy - moja kumpela 1 szt uzywała cały dzien mimo plamy i mokrych rogów - mozna i tak :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość hita
10 napewno starczy

Gość CiekawaInternautka
matko to ile wlasciwie? :)

Gość hita
10 a jak zabraknie zawsze mozesz dokupic

Gość ania767
ja mam 50 ( bo z początku nie wiedziałam czy bede mała przewijac , jednak do tego celu uzywam pampersów ) nie muszę od razu prac bo starcza ich na długo . Mysle ze jak kupisz 20 sztuk to bedzie ok

na początku miałam aż 5 szt - ktoś powie mało - może i tak, zresztą moja cała wyprawka była bardzo, ale to bardzo okrojona i w wersji mini, mam brata starszego z 2 dzieci , starsze kuzynki \"dzieciate\" i widziałam jak to nakupowały mega wyprawki a potem biadoliły że kasy masa, że wszystkiego nie ubrały bo dziecko wyrosło itp. i temu kupiłam wyprawke bardzo prostą - taką standardową liste wyprawkową jak podają na forach czy w gazetach podzieliłam dokładnie na pół :) i mi wyszło dokładnie na \"styk\" :)

a jeszcze zalezy w jaikm miesiacu dziecko przyjdzie na swiat. no i gdzie mieszkasz. bo jesli np. maluch urodzi sie na jesieni, kiedy jest sporo opadow, a ty mieszkasz w mieszkaniu spoldzielczym gdzie ogrzewanie zalezy od pory grzewczej, a ty nie masz w domu suszarki, to kup nawet i 25 zebys miala spokojnie na zmiane i nie musiala sie martwic czy wyschna czy nie;)