Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale tak szczerze

jak czesto

Polecane posty

Gość ale tak szczerze

Jak często kochacie sie w ciąży, oczywiście jesli nie ma przeciwwskazan? Czy mąż nadal patrzy na was jak na kobiete z pozadaniem? A jak to jest po porodzie, nieksztaltny brzuch, piersi, żylaki?

Szczerze, to w ciązy czesto, po ciąży oboje się nie moglismy doczekać, a niestety trzeba odczekac. Pod sam koniec to bardzo często, niezbyt wygodnie, ale to miała byc prowokacja porodu, więc leczniczo :D. Jakie żylaki??? Nie mam ani jednego! a że na poczatku brzuch nie taki? To co? W końcu dzieki niemu mamy super dziecko.

Gość to znaczy diabelek
no my baraszkowalismy czesto i ostro(lekarz pozwolil,a nawet zalecil).dopiero po koniec ciazy byl problem z pozycjami przez ten brzuch wiec obralismy sobie jedna i jazda :p pamietam ze jeszcze w dniu terminu porodu baraszkowalismy(8 dni pozniej rodzilismy) pS>moj maz to napaleniec i nie wazne czy ciaza,czy okres ,zobaczy mnie w bieliznie czy w dresach zawsze ma ochote.

Gość mi wlasnie wyskoczyl zylak
15tc.

Gość to znaczy diabelek
ps.zylakow nie ma,cycki wrocily na miejsce a jezeli chodzi o brzuch to walcze z nim i jest coraz lepiej

Gość mi wlasnie wyskoczyl zylak
ok kupie, juz sie martwie jak bedzie dalej. Ale malenstwo jest najwazniejsze

Gość a my nie tak często nie wiem c
zy mąż sie boi?

Gość to znaczy diabelek
moze sie bac ze np zrobi dziecku krzywde.wez go ze soba do gina i niech z lekarzem porozmawia.obawy mu mina.