Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidkaWu

damsko - męskie rozterki

Polecane posty

Gość lidkaWu

Od około miesiąca mój chłopak jest przepracowany, zmęczony, nie pisze często do mnie , nie dzwoni sam z siebie, mówi że mu zależy i że kocha ale czuję że coś jest nie tak. On pracuje po 10 godzin dziennie, ale kiedyś mimo wszystko pisał więcej z pracy co słychać i takie tam a teraz nic !!!!! w ogóle sie nie interesuję co ja robię,z kim się spotykam,czym sie zajmuje . nic !!! zero zainteresowania i mam tego serdecznei dosyć !!!!!!!!!!

Gość lidkaWu
on kiedyś bardziej się starał a teraz wychodzi na to że to ja więcej piszę do niego a tak nie może być !!!!!!! też tak uważacie ?????

Gość lidkaWu
poznalismy się w listopadzie ubiegłego roku a jesteśmy od maja. zaznaczam ze o "chodzenie" do tej chwili sie oficjalnie nie zapytał - mówi że kocha i mu zależy. Teraz do mnie dociera że popełniłam błąd !!!!!!!

a po co oficjalnie pytać o "chodzenie"? nie jesteście chyba gimnazjalistami i potraficie zauważyć kiedy zaczyna się związek? :) Pewnie chłopakowi po prostu znudziło się pisać po 300 smsów dziennie tak jak było to na początku....

Gość lidkaWu
tak pewnie tak masz rację .. ale chociaż 2 w ciągu 2 godzin mógłby skleić tak od serca. jestem chora i się nudzę w domu. ani razu mi się nie zapytał jak się czuje... przykre

Gość lidkaWu
po pierwsze - jak już o nim mówię czy to normalne by chłopak w obecnych czasach 3 miesiące szedł się zapisać na prawko ( tak tak dopiero zapisać)i to jeszcze ze moją wielką namową że moglibyśmy się wtedy częściej widywać bo dzieli nas kilka kilometrów ... po drugie - ostatnio przebąkiwał coś o seksie.. że każdy normalny związek to robi - ok kocham go dziećmi nie jesteśmy itd ale on doskonale wie że jestem dziewicą i ani razu jak gadamy o seksie mi się nie pytał jak ja chciałabym to przeżyć czy mam jakieś pytania jak bym chciała. nic. tylko że on by już chciał po trzecie - w sobotę po południu ( 3 soboty na 4 w ostatnich 2 miesiącach) w godzinach wczesnoimprezowych miał dziwne przypadki z telefonem które uniemożliwiały mu kontakt ze mną - upadł mu telefon , nie zabrał ze sobą, zablokowali mu konto. po próbach wyjaśnień uznał , że nie pisze gdy sobie wypije bo pisze wtedy głupoty. tak więc odpukać od soboty do niedzieli popołudnia( gdy napisze misiu wstałem) nie mogę na niego liczyć po czwarte - czy ja oślepłam ( tak tak wzrok mi się pogarsza i będe nosiła okularki) czy wszyscy faceci tak mają???

Gość lidkaWu
i żeby sobie ktoś nie pomyślał - ja nie jestem z tych kobieta pnącze co sie przyssa do faceta i nie umie bez niego żyć - mam swoję zycie pracę przyjaciół itd. tylko przez tą moją chorobę dostrzegłam jak on się zachowuje !!!!!!!!

hmmm wszyscy tak mają... ja po 3 miesiącach bycia razem zjechałem z liczby 150 smsów dziennie do 50 :o

Gość lidkaWu
a da się to jakoś zmienić ? albo pokazać mu że zaniedbana przez faceta kobieta może szukać zainteresowania u kogoś innego ?

dokłądnie tak jak mówi czereśnia.... nie rób mu pretensji o to, że nie pisze, nie pisz do niego, a sam zacznie pisać :)

Gość lidkaWu
racja. zamilknę. ciekawe kiedy dostrzeże mój brak/ podejrzewam że gdy nie odpiszę mu na jego sms "już skończyłem pracę kochanie" potem będzie " czemu nie odpisujesz" następnie " obraziłaś się" po czym zamilknie...tak tak ja go na tyle znam

Gość lidkaWu
przyjmę sobie jedną zasadę - nie będę do niego pisać tylko mu ODPISYWAĆ na jego sms ;)

Gość jupppiiiiii
ja tak skończyłem związek. po prostu urwałem kontakt! dziewczyna przestała do mnie pisać to i ja pomyślałem po co ja mam się wysilać. Ostatnio pisała mi jakieś bzdety o wielkim come becku. A ja na to odpisałem "PO CO?"

i jeszcze jedno, musisz mu pokazac, ze nie jest centrum twojego swiata. Skoro on wychodzi na imprezy bez Ciebie Ty tez wychodz bez niego i niech on o tym wie. Znajdz sobie jakas pasje, cos na czym moglabbys sie koncentrowac, zeby nie myslec o nim caly czas. Wiem ,ze to wynika z twojego uczucia do niego , ale moze on poporstu czuje sie nieco "osaczony"?

Gość lidkaWu
hmm wychodzę też bez niego tylko że ja mu mówie przed że wychodzę a nie że gdzies byłam.mam pracę studia fajne kolezanki i kolegów więc jestem spokojna o "nadgorliwość" choć może jestem za miła dla niego.... szanowny napisał że robi obiadek i czy też chcę a po 10 minutach co robię. jest wyraźnie zdziwiony brakiem reakcji sasasa tylko żebym nie przesadziła ;)

Gość lidkaWu
mam kryzys. znowu milczy ;( nei wiem co robić może on kogoś ma czy tak nagle przestał się mną interesować. nie piszędo niego bo nie wiem co ;(

Gość idiotkiii
wyrzuciłbym wam te telefony bo u was brak sms-a to brak zainteresowania

Gość jedno jest pewne
jak by mu zależało to pisały, interesował się, zakochani tak mają

Gość zakochane w telefonach
zakochanie nie ma nic wspolnego z sms-ami chyba ze dla kogos ograniczonego do telefonu

Gość lidkaWu
nie chodzi tylko o telefony. ostatnio widzieliśmy się 2 tygodnie temu. jestem chora i siedze cały czas w domu mogłby mnie odwiedzić albo chociaż zadzwonić . może on jest zły ze ciągle do mnei przyjeżdza a ja u niego nigdy nie byłam ? może koledzy i rodzina mu mnei odradzają?

Gość jedno jest pewne
tez miałam taki przypadek, i w końcu powiedział koniec

Gość jedno jest pewne
lidkawu===> skoro jestes chora to ktos komu na Tobie zależy nie wyobrażam sobie, zeby nie zapytał się jak sie czujesz, zainteresował i odwiedził (nawet jak sie mieszka 100 km od siebie) to naturalne.

Gość lidkaWu
pytał się tylko jak się czuję w sms. dzieli nas dokladnie 32 km ;(

Gość jedno jest pewne
tu nic nie pomoże tylko szczera rozmowa, tak albo siak. Zadne porady na kafe itd. Porozwamiaj z nim i niech szczerze powie o co chodzi, bo taki brak kontaktu to na nic dobrego nie wskazuje. Nie chodzi o to aby co godzine słać sms-a pt jak tam żabciu, zjadłas juz kolacyjke, tylko chęć podzielenia się jaki był dzien, co słychać, jak się czujesz, no i oczywiscie spot.

Gość jedno jest pewne
32 km to u mnie z jednej dzielnicy do drugiej prawie:-))) Faceci często się tak kręca bo zmeczony, bo się napił, bo zły dzien. Znam to doskonale:-) Gdy mu zależy to po 10 godz. pracy potrafi przyjechać zeby się zobaczyc. Wiem, to bo jestem z tym samym któremu przestało zależeć, wiec wiem jak to wyglądało od tej drugiej strony:-)))) Jak znowu mu zaczeło zależeć to przychodził nawet zmeczony chociaz na chwilkę ale po to by sie zobaczyć. Teraz już jestesmy szcześlliwym małeżeństwem:-))))