Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidkaWu

damsko - męskie rozterki

Polecane posty

Gość jedno jest pewne
po prostu porozmwawiaj z nim i opowiedz jak się czujesz z tym wszystkim, szczerze, jakie masz wątpliwosci. Niech on zrobi tak samo. Musicie po prostu podzielić sie swoimi oczekiwaniam co do związku. Rozmowa to podstawa!

Gość lidkaWu
wczoraj napisał ; wrócilem z pracy, pomyłem naczynia, jestem na rybach, złowiłem 2 małe rybki, jestem zmęczony, szykuje kanapki do pracy i cisza

Gość lidkaWu
jestem załamana. gdybym rano do niego nie zadzwoniła to on by się nie odezwał tak sądzę. milczy ;(

Gość greywolff
Od jakieś czasu pewien chłopak z mojej klasy zaczepia mnie (przytula, łaskocze itp.). Peszy mnie to,że robi to przy wszystkich i moi znajomi uważają,że bardzo mu się podobam. Zauważyłam też,że często patrzy się na mnie na lekcjach( nasze spojrzenia spotykają się). Nie wiem jednak,co o tym wszystkim myśleć. Trwa to dość długo,lecz nasze relacje są wciąż na tym samym etapie(to co opisywałam powyżej). Z drugiej strony to typ chłopaka ,który podrywa wiele dziewczyn. Nie mam z nim żadnego kontaktu po szkole. Najgorsze jest to,że on zaczyna mi się podobać... Nie chcę tego zepsuć, proszę o pomoc.