Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy chce loki

mam niepodatne włosy a chce loki jaki kosmetyk kupic

Polecane posty

Gość pomocy chce loki

by sie loki trzymały cała noc?? Lioton czy cos innego?? moze macie cos wypróbowanego?? potrzebuje miec loki na slub a trwałej nie chce robic wlosy mam z natury proste

Gość pomocy chce loki
dodam ze pianka nie działa, w godzine rozprostowuja mi sie włosy aha szykam na tym forum i nie moge znalezc, moze jest gdzies odpowiedz ale za duzo topików, wiec jesli jest gdzies odpowiedz to przepraszam, nie moge znalezc

Gość pomocy chce loki
nikt z was nigdy nie stosuje takich kosmetyków?? no nie uwierze, podzielcie sie ze mna co jest skuteczne

Gość pomocy chce loki
ale ja nie chce isc do fryzjerki chce by mi loki zrobiła mama fryzjerka zrobi mi dziadostwo na głowie i zainkasuje kupe szmalu cos wiem na ten temat bo fryzjerka czesała siostre do slubu i ta potem ryczała i mama ja potem poprawiała, moja mama czesała tez druga siostrzyczke do komunii i tez było fantastycznie nie ufam fryzjerkim jeszcze mi włosy spali

Gość napisałabym cosik
głupia jestes, to do jakiej beznadziejnej fryzjerki Ty chodzisz...spali Ci włosy, ha ha ha, a todobre

Gość no faktycznie przesadziłam
no moze faktycznie przesadziłam z tym spaleniem, ale naprawde ciezko znalezc kogos kto faktycznie potrafi cos pieknego na włosach wyczarowac, poza tym czy to grzech ze chce by mnie do slubu czesała Mama?? Nie mam kopalni pieniedzy, a za siedzenie 4 h u fryzjerki zapłace krocie..

Gość Loczek brąz xD
Jak dla mnie najlep[szy sposób na loczki to: 1 umyć włosy 2 nałożyć fructis mleczko do stylizacji 3 po drugie poczekać aż same wyschną 4 nałożyć zwykły gel na włosy 5 założyć termowałki ( takie zwykłe do gotowania w garnku) 6 odczekać 10 min i ściągnąć wałki 7 lekko spryskaćlakierem lub gelem w sprayu Polecam. Na moich niepodatnych włosach trzyma się świetnie.

Gość wiolkaK
Wiesz co moze faktycznie poszukaj lepszej fryzjerki.Jeśli masz niepodatne włosy to mogą Ci się rozwalić w trakcie zabawy a w salonie fryzjerskim mają rozne profesjonalne kosmetyki dzięki którym taka fryzurka moze przetrwac całą noc.

kup w takim razie kosmetyki w salonie fryzjerskim do utrwalania . tylko wczesniej wyprobuj w domu czy trzymaja tak jak oczekujesz aby nie bylo niespodzianki:) jak spryskasz glowe calym lakierem albo masa innych woskow nie woskow dostepnych w sklepach to zrobisz sobie tylko sztywny chełm ktory i tak opadnie pod ciezarem kosmetykow:P:)