Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

entliczek pentliczek

No i będzie dziewczynka!

Polecane posty

A lekarz miał milczeć, to się mu niby wymsknęło 😡, a chciałam żeby to była niespodzianka z naciskiem na chłopca, bo mam już dwie córki! No co za... jestem wściekła 😠... na lekarza oczywiście :D

Blanka, Julita, Amelia,Eryka:) To są moje typy,ja jestem w 5tc i jeśli będę miała córeczke,to wybiore któreś z tych imion. A Tobie gratuluje!!!!!!!

trzy wiedźmy będą, baba, jaga i hogata :D a chciałam chłopca 😭 no cóż... już mi przechodzi, będzie dobrze, tylko co z imieniem? coś trzeba wymyślić, zaraz jak to moje córki mają na imię a... Matylda i Melania to może... jest jakieś fajne imię na "M"? a miał być Mateusz :(

Marika to imię żeńskie pochodzące od imienia Maria. Jest węgierską formą tego imienia. Znaczenie tego imienia to z języka hebrajskiego "być pięknym, wspaniałym". Marika imieniny obchodzi 16 lipca ps. :classic_cool:

Gość to znaczy diabelek
Martyna :)

Gość asdfghjkf
Michalina

gratuluje coreczki:-) ja obecnie jestm w 25 tygodniu ciazy,jest to moje pierwsze dziecko i bardzo mazylam o coreczce,bardzo ale w 15 tygodniu juz okazalo sie ze bedzie synek:-) od samego poczatku tak czulam i intuicja niezawiodla,gratuluje corenki:-)

a ja zazdroszczę dziewuszki ;) zawsze chcialam core ale nigdy jej miec nie bede. zawsze lubilam imiona proste jak małgosia, anka

Gość 5 tc to chyba za wczesnie
zeby okreslic dokładnie płec