Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola1986

zapachwoy sztyft do sexu analnego

Polecane posty

Moj kolega opowiedzial mi ze homosexualisci uzywaja sztyftu zapachowego ktory ulatwia sex analny, podobno osobie ktora to powacha od razu puszczaja zwieracze, gdzie to moge kupic ?

Gość a nie lepiej kupić
kołek z sękami? Sprawdź na Allegro.

Gość proponuję
kupić sztyft do uzdrowienia musku, bo efekt smrodu ma miejsce w mózgu a nie w duupie.

Gość moja droga....
Droga Lolu, czy Ty pracujesz w analburdelu? Jeśli tak, to ile bierzesz za godzinę pracy? Mam takie sztyfty, choć na anal patrzę jak na smeodliwego jeża, podaj namiary, a za kilka numerków normalnych zdobędziesz je gratis.

Gość pytanie intymne
czy Ty masz raka szyjki macicy i musisz z konieczności dawać niezbyt ładnie pachnącej dóópy?

Gość to nie żaden sztyft tylko
poppers:O To gówno, rozpierdala mózg a małolaty używają tego do "wąchania" zamiast kleju itp. jak chcą mieć krótkotrwałego kopa i nic nie puszcza po tym, bo by się zesrali w gacie:O Dziewczyno, jak cię boli dupa, to się w nią nie dawaj ruchac, nie masz za grosz rozumu?:O

Gość no krótko i na temat
przedmówca inteligentnie zamknął ryja śmierdzącym zboczeńcom, podejrzewam, że w większości starym babom/pannom i starym chłopom/kawalerom, bo młodzi z przyjemnością leją lub przyjmują spermą/ę do normalnej pachnącej dziurki zwanej piiczką i brzydzą się śmierdzącym analem.