Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokosowy cynamon

Kontakt z eks? Krótka odpowiedźtak czy nie?

Polecane posty

Ja nie wyorażam sobie utrzymywania kontaktu z kimś kto mnie skrzywdził,zranił, porzucił,wiem,jak to boli.Dlatego nawet kiedy sama zrywam to też palę za soba mosty.Jak Wy uważacie?

Gość kaffe78
ja dlugo niw wiedzialam co sie stalo /czemu to koniec ale jak poznalam prawde nie chce go znac wczoraj mial urodziny a ja przypomnialam sobie o tym dopiero teraz ha ha

Gość jojo aaaa
ja tez p[alę mosty, znajomość z ex nie jest dla mnie mozliwa

Po jakims czasie jak emocje opadna nawet jak ktos kogos skrzywdzil nie widze problemow w kontakcie. Ja jestem na tak- oczywiscie sporadycznym kontakcie sms na swieta i czesc na ulicy oraz co slychac jak sie przez przypadek spotka eks.

Gość zaden ex mnie nie zranil
nie okazal swinia, po prostu sie wypaliło. Dobierałam zawsze sensownych facetów. Jestem w bdb kontaktach

Gość dddddddddddddddd
nie wiem czy to "kontakt" ale jakies czesc jest bo jak sie mieszka w malym miescie i sie czesto widuje to inaczej sie nie da

Gość jjaaaa
Nie warto, wiem cos o tym, moj eks jak sie spotkalismy po jakims dlllugim czasie, pytal czy nadal sa szanse dla nas, co by bylo gdyby, bez sensu...

Gość jjaaaa
nie potrzebnie zaczyna sie wspominac, trudno ulozyc nowy zwiazek, jak caly czas oboje sie zastanawiacie co by bylo gdyby

Gość gdy emocje opadną to czemu nie
szczegolnie jesli rozstalismy sie w miarę spokojnie. przecież nie będę udawać mijając go na ulicy, ze go nie widze, w końcu to jednak kawałek życia z nim spedzilam. rozmowa, sms, kartka na święta jak najbardziej.

Gość jjaaaa
być miłym i sympatycznym ok! ale nie utrzymywanie stałych i regularnych kontaktów to chyba nie bardzo

Gość vdvdf
jak można wykreslić z pamięci i życia kogos kto był dla ciebie kimś najważniejszym w życiu??? jak można być dla kogos najlepszym przyjacielem i innego dnia udawać że się go nie zna...tak robia niedojrzali ludzie

Gość Dwukrotnie porzucona przez K
NIE! Nie nalezy oglądać się za siebie i wracać do przeszłości.Trzeba zamknąć taki okres raz na zawsze

Gość gdy emocje opadną to czemu nie
otóz to vdvdf.

Gość Dwukrotnie porzucona przez K
W takim wypadku jestem niedojrzała,ale zostałam bardzo dotkliwie skrzywdzona przez ostatniego chłopaka i naprawdę żałuję tej znajomości,czasu,łez...Nie chcę znać tego człowieka

Gość jjaaaa
zgadzam sie - NIE WARTO

Gość tam.tam.
Jak sie spotkamy to czesc, co slychac itp, ale SMSy wyłącznie z pytaniami natury czysto informacyjnej (typu \"podaj mi prosze aktualny numer do Andrzeja\"). poza tym NIE.

Gość imoen
Jeżeli rozstanie odbyło się bez jakichś wielkich krzywd, zdrad, płaczu itp - to mogę mu odpowiedzieć cześć na ulicy, pogadać jak się spotkamy przypadkiem, ewentualnie zwrócić się do niego, jak mam jakąś sprawę (np. dotyczącą wspolnych znajomych). Natomiast utrzymywania "przyjacielskiej znajomosci" nie potrzebuje, i nie widze sensu czegoś takiego.

Gość moim skromnym zdaniemmmmmmm
Jak nikt nikogo nie skrzywdził to czemu nie? Ale chodzi o smsy i gg. Umawianie się na spotkanie to przesada, bo na bank nie obeszłoby się bez gdybania co by było gdyby i w ogóle tak niezręcznie by mogło być. Sama pisałam z moim byłym, rozstaliśmy się w przyjaźni i było ok. Ale teraz mam zazdrosnego chłopaka i nie utrzymuję już z nim kontaktu chociaż nie widziałam w tym nic złego.

Gość jjaaaa
rozumiem ze z kims duzo czasu sie spedziło itd ale skoro on wyrzadzil mi krzywde, raniac mnie bardzo to jak moge sie z nim spotkac i rozmawiac o wszystkim jak gdyby nigdy nic. To jeszcze bardziej boli

Gość Jupijej
Popieram Jjaaaa. Ktoś mnie skrzywdził,a ja mam mu potulnie odpisywać,kiedy do mnie napisze,bo widać nie zdaje sobie sprawy z tego co mi zrobił lub nie chce mieć wyrzutów sumienia? :o Nie ma mowy! Zero kontaktów!

jestem na TAK pod jednym warunkiem, jezeli to ja zerwalam (oczywiscie tez zalezy od powodow, bo jezeli to kompletny sukinsyn to mozna sobie darowac, bo powod zerwania byl sluszny)....w moim przypadku to ja mam wyrzuty sumienia ale to tylko jeden przypadek, bo z pozostalymi jakos tak samo ucichlo, nikt sie od nikogo nie chowal :)

Gość ja... ja...
stanowcze NIE.

Ja też jestem na TAK. Utrzymuje kontakt z moim ex choc kiedys bylismy ze soba ponaad 5 lat. Dzis kazde z nas ma swoja rodzine... ale lubimy sie nadal :)