Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aerodynamicznnnna

pomóżcie - problem z kompem. wirusy???

Polecane posty

Gość aerodynamicznnnna

gdy wejdę w jakiś folder lub korzystam z IE, to wyskakuje mi taki komunikat http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9744947326ddbcf3.html nawet, gdy kliknę "nie" to łączy mnie z tą stroną i zaczyna coś pobierac:O http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c1545d2fd3174e86.html nie pobrałam tego. włączyłam skanowanie antywirusem i wyskoczyło mi, że jakiś "zakraplacz" wypakowuje mi właśnie konie trojańskie. W pośpiechu kliknęłam by to usunęło... Kurde, nawet nie wiem w jakim to pliku i czy nie systemowym:O co mam z tym zrobic? nie znam się. Nadal gdy wchodzę w jakiś folder, to mi wyskakują te komunikaty. ściągnąć to?

Gość aerodynamicznnnna
:(:(:(:(:(

Gość aerodynamicznnnna
ja mam właśnie avasta:( mimo, że przeskanowałam, usunęłam trojany, to nadal mi się to pojawia:( nadal nie mogę wejsc w żaden folder bo mnie z tym łączy. ktoś mi się włamał??:( zna się tu ktoś na tym? proszę......

Gość .jnknl
zrób sobie formata

Gość wpisz sobie w google
"zakraplacz jak usunac" albo cos takiego, i poczytaj

Gość aerodynamicznnnna
nic nie dało:( niby wykryło i naprawiło, a problem pozostał:( chciałam odinstalowac IE i zainstalowac na nowo, ale mi nie wychodzi:(

Gość Tak to jest jak się używa
gównianej przeglądarki. IE to największy przepuszczacz wirusów jaki sobie można wyobraxić, bo niemal nie ma zabezpieczeń. Zmień przeglądarkę i tyle