Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOSHIBAAA

ON MA ZONE!CO MAM ZROBIC?

Polecane posty

Gość TOSHIBAAA

od 1,5roku spotykam sie z zonatym facetem to nie jest takie spotykanie sie na tel.tylko widujemy sie codziennie po kilka godz.a nawet kilkanasie... ma wlasna firme i kiedy chce moze wyjsc z pracy............. i wtedy spotyka sie ze mna. kocham go z calego serca i wiem ze on tez mnie kocha,ze zalerzy mu na mnie i pragnie ze mna byc do kona zycia...ale przeciez jest ona,tej ktorej slubowal i dzieci... on twierdzi ze nigdy jej nie kochal,ze jako 17latek ozenil sie z nia bo rodzie tak chcieli,gdy ona zaszla w ciaze,rozstawali sie z roznych przyczyn ale nigdy nie doszlo do rozwodu...ale teraz pojawilam sie ja-dla ktorej jest w stanie zrobic wszystko,nawet wyprowadzic sie i zamieszkac ze mna...ale nie wiem czy to dobry pomysl,bo nie chciala bym calkiem ojca zabierac dziecia bo i tak malo sie z nim widuja...czasami az sama go wyganiam do domu by troche czasu spedzil z nimi... zona-na poczatku naszej znajomosci zaakceptowala fakt ze sie z kims spotyka,ale gdy zobaczyla ze te uczucia staja sie coraz mocniejsze zaczela walczyc o niego pomimo ze twierdzi ze tez go nie kocha nawet nie sypiaja ze soba w jednym lozku.... ale wciaz wydzwania do niego jak jestesmy razem pod glupimi pretekstami,nawet kilka tel na godz....a przy okazji psuje mi opinie wsrod znajomych....ze to niby wszystko przezemnie...ale znalam ich wczesniej i widzieli wszyscy jak ona lajdaczy sie z innymi a on tez nie byl swiety........ale teraz to moja wina tak???kocham go,ale mam juz dosc tej jego zonki ktora wyzywa mnie na ulicy i rozsyla wszedzie moje fotki jako ze sprzedaje wlasne cialo....czasami mam ochote podejsc i szczelic ja w buzie ale ona jest duzo starsza odemnie... pomuszcie...czy pchac sie dalej w ten uklad czy odejs od niego...ale wiem ze on mnie kocha ic hce byc ze mna ale ja juz nie mam sily by wysluchiwac jej gdy tylko sie widzimy

Gość greckie wesele
no dobra... pomijając to "pomuszcie":P przechodzę do sedna a skąd jego żona ma Twoje zdjęcia i w jakim kontekście sprzedajesz swoje ciało?:P

"kocham go z calego serca i wiem ze on tez mnie kocha,ze zalerzy mu na mnie i pragnie ze mna byc do kona zycia...ale przeciez jest ona,tej ktorej slubowal i dzieci... on twierdzi ze nigdy jej nie kochal" tak jasne, zalezy mu na Tobie, kocha Cie .... blee :o "ale wiem ze on mnie kocha ic hce byc ze mna" jego zona pewnie tez to wie, za kazdym razem jak wraca od Ciebie to jej pewnie to samo powtarza a co ma mowic zonaty facet jak chce sexu na boku ? :P ze kocha zone i jej nie zostawi ? :o

Gość asdfghjkf
prowokacja niedouczonego dzieciaka, bo błędy na poziomie przedszkolnym

Gość do coali
takie jak ty powinno sie na stosie palić!!! nie zal ci dzieci???????????????????? zaplacisz zza to jeszcze

Ale to już było 💤 A z ortografią to masz nieźle na bakier :O Ale tak to jest jak się daje duupy i nie ma sie ochoty na nauke :P Zresztą po 1,5 roku nagle przypomniałaś sobie że on ma żone Kumata to ty jesteś nie ma co :D :D

Gość całkowicie czarny kot
dajcie jej spokój - napisała łózko przez o z kreską - napisała... co się czepiacie :-)

Gość greckie wesele
żona ... święte słowa. Małolatki niech się lepiej na edukacji skoncentrują, a nie na dawaniu doopy na wszystkie kierunki. Bo taka jedna z drugą ma dylemat i nawet kilku poprawnych zdań na forum nie potrafi sklecić. Boże widzisz i nie grzmisz:O

Gość xsweetx
jak by jej nie kochal to by sie juz dawno z nia rozstał...

Gość TOSHIBAAA
KOCHANI STUDIUJE!!!I Z NAUKA IDZIE MI SWIETNIE-NIE ZDARZA WAM SIE ROBIC BLEDOW????POPROSTU NIE CHODZI WAM O BLEDY TYLKO O TO ZE SPOTYKAM SIE Z ZONATYM........

Gość xsweetx
to po co wchodzilas w taki uklad..przeciezwiedzialas ze ma zone, dzieci..zeby spotykac sie z kims takim trzeba miec nerwy ze stali!!! bo waidomo ze predzej czy puzniej nadejda trudne chwile...a w takim ukladzie muzsa byc juz mega trudne

Gość chętnie pogadam z Toshibaaa
Toshiba proszę podaj numer gg. Porozmawiam z Tobą bo właśnie od dwóch lat jestem w takim związku. Tutaj tego nie zrozumieją, okrzykną Cię jakąś K***** Dz**** itd a po co? nie lepiej pogadać na gg?? Podaje mój numer gg odezwij się BŁAGAM!!!! 8938923

Gość TOSHIBAAA
dlaczego???mieszkamy w malej miejscowosci.gdzie wszyscy wszystkich znaja,wiec kazdy dobrze wiedzial ze jego zonka sypia nie tylko z nim ale z innymi panami...on od zawsze mi sie podobal i tak jakos wyszlo,zakochalismy sie w sobie

Gość planujaca
dziwka...

Gość Psedłonim
Najlepiej ją otruć. :-) Wtedy będziesz za ukochanego wyjść za mąż. :-)

a czemu ma ci nie psuć opinii- czemu ma spokojnie na to wszystko patrzeć ? nie ważne czy się kochają i nie ważne jakie mają problemy- są rodziną

Gość W tym sęk
że NIE SĄ rodziną. To tylko dwoje ludzi posiadających dzieci, którzy robią sobie świństwa. Rodzina to coś więcej.

dobrze- skoro byłoby aż tak nie halo albo im by to nie odpowiadało- wzieli by po prostu rozwód- nie ważne z jakiego powodu sa nadal małżeństwem- ważne , że nada nim są

Gość TOSHIBAAA
ale wy jestescie dziwni...nie moze narazie odejsc bo mu na to nie pozwala,zagrozila ze jesli sie wyprowadzi zabieze dzieci i wyjedzie za granice,urwie kontakt i tylke bedzie widzial swoje dzieci...wiem ze on kocha bardzo swoje dzieci i dlatego siedzi tam dalej...wyobrazcie sobie ze dzis przyprowadzila jakiegos faceta na noc,gdy on byl w domu. ale mysle ze po tym dzisiejszym incydencie to on wystapi o rozwod..................

Gość Halina...
o rany...przyprowadzila faceta na noc a ten jej maz na to pozwolil? no to przeciez dupek jakis...

Gość naiwna kobieto
Jak to co robić? Nie rozbijać cudzego małżeństwa i myśleć o dobrze jego dzieci! :o Dla mnie to co robisz jest obrzydliwe!

Gość TOSHIBAAA
DLACZEGO JESTEM NAIWNA.SKORO ON UKLADA SOBIE ZE MNA ZYCIE NA NOWO,A ONA TEZ NIE LEPSZA SKORO NA NOC FACETOW PRZYPROWADZA...JEMU TO ODPOWIADA BO WTEDY MOZE BYC ZE MNA...I NIE INTERESUJE GO CO ONA Z KIM ROBI........... FAKT MIESZKAJA POD JEDNYM DACHEM ALE TO NIE SWIADCZY O TYM ZE SA DOBRYM MALZENSTWEM SKORO ROBIA CO CHCA

Gość naiwna kobieto
bo już dobrze wiesz co tak naprawdę się między nimi dzieje :o

Gość TOSHIBAAA
WLASNIE O TO CHODZI ZE NIC...OPRUCZ TEGO ZE MAJA WSPOLNE DZIECI I MIESZKANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ewelina..
naiwna jestes potwornie! Gdyby nic ich nie laczylo, juz dawno bylby z toba. Wciska ci kit taki sam, jak wiekszosc zonatych facetow swoim kochankom. A co niby ma ci powiedziec? Ze zona jest wspaniala? Ze chce tylko pobzykac na boku? Otworz wreszcie oczy i zacznij myslec

Gość kolmenow
a ile masz lat,ile lat ma ten facet??

Gość Ewelina..
a wspolne dzieci to nie jest NIC!!!

Gość TOSHIBAAA
JA MAM 23 A ON 27