Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uk girl

ślub 20.06.2009 jest juz ktos?

Polecane posty

Gość uk girl

czy jest ktos z was na forum kto wlasnie bierze slub 20.czerwca 2009r,jak ida przygotowania itp?

Gość uk girl
nie wierze buu ze nikt nie wybral takiej pieknej daty na ślub;)

Gość ja wybrałam

Gość uk girl
jak widac nie wiele z nas:(

Gość 22 lata i z jednym jedynym
ja tez mam taką datę :) sala i zespół zaklepani, do Kościoła trzeba iść :) ale z tym problemu nie będzie i dopiero na początku przyszlego roku pojdziemy :)

Gość zakochani
Tak my bierzemy slub 20.06.2009 w Bydgoszczy koscioł mamy załatwiony sale rowniez zaspoł tez.

Gość conwalya
Ja też:):):)

no ja tez, dzisiaj jedzimy zobaczyc zespol, sla jest, fotograf i kamerzysta tez, poszukamy jeszcze samochodu a reszta to juz chyba w przyszlym roku

Gość madziorekmagda
My tez wybraliśmy tą datę. Mamy salę, zespół i fotografa. W kościele wstępnie tylko termin zapisany nie zobowiązujący jeszcze :)

Gość kawcia_mielon
TO jest też moja data :) Mamy już załatwioną salę, kapelę, kościół, auto, kamerzysta w toku :) Reszta na przyszły rok :-)))

no to zespol tez mamy, sala jest, a moze ktos samochod poleci jak ogladal kilka... w kuj-pom Brodnica? pozdrawiam 20-sto Czerwcowe Panny Młode

Gość kawcia_mielona
Jak tam przygotowania? coś się zmieniło? ruszyło do przodu? My jedziemy do ślubu Warszawą : -)) Mi nie zależy na niewiadomo jakim aucie, dlatego, mogłabym jechać moim własnym prywatnym kropkiem, ale oblubionemu zależy na warszawie bo to zawsze jego marzenie było a że ma kolegę który takową posiada, więc problem z głowy :) A jak Wasze odczucia? Do mnie chyba to jeszcze nie dociera. Czuję się jakbym załatwiała to dla kogoś :D

Gość Dubilnerka
I ja sie dopisuje na 20 :)

Gość kamyczek....
ja tez mam 20 czerwca 2009 i już w zasadzie wszystko mamy sale, kościół, fotografa, kamerzystę i samochód - to w zasadzie jest nasz obecny samochód :-) jeszcze sukienka ale to dopiero w drugiej połowie listopada bo wtedy będą w salonach kolekcje na 2009 r narazie maja pojedyncze egzemplarze na 2009 i mi się nie podobają więc czekam cierpliwie aczkolwiek juz jestem po pierwszym mierzeniu żeby się zorientować w fasonach z kolekcji na 2008 r. Ale powiem szczerze ze ja nie chciałam w ogóle wesela chciałam tylko skromny obiad dla rodziców i świadków za to moje kochanie chciało duże wesele wiec poszliśmy na kompromis i wyszło równo 50 osób. Ale żeby mi sie chciało tego wesela to nie powiem tylko nie mylić ze ślubem bo wyjść za mąż za mojego faceta chce jak najbardziej ale nie chce tego całego zamieszania. No ale cóż