Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani swojego faceta

Faceci są po to, żeby na nas zarabiać

Polecane posty

Gość Pani swojego faceta

a kobiety od tego, żeby pachnieć :D

Gość Pani swojego faceta
wściekajcie się, ale taka jest prawda niestety za możliwość zaruchania, jesteście w stanie tyrać dniami i nocami, robole :)

Gość esik floresik
te co pracują to mają dwie pensje do dyspozycji:)

Gość Grzejnick
Jaruś, żeby wypowiadać się w temacie musiałbyś jeszcze zarabiać :) miernoto życiowa :D

Gość Pani swojego faceta
mnie to nie przeszkadza, bo ja sobie wybrałam tego, któremu daje dupy z przyjemnością :D szkoda tylko, ze tak często taki styrany jest, no ale cóż, przyjemności kosztują :D

Gość Grzejnick
Jaruś, pracy się nie posiada, pracę można mieć albo nie mieć :) Oj, jak to głupio wychodzi, jak człowiek stara się być mądrzejszy niż jest

Gość Pani swojego faceta
pomarańczowy skurwysyn = pomarzyć dobra rzecz :) tyraj facet, bo ci neta odetną :D

Gość ridż forrester
alez my wiemy ze jestesmy od zarabiania tak samo zreszta jak wy wiecie ze jestescie od dawania nam dupy:)

Gość Pani swojego faceta
My dajemy wam dupy, żeby wam wynagrodzić te trudy pracy :)no i żeby mieć na kosmetyki i ciuszki, zakupy są znacznie przyjemniejsze niż obowiązek kopulowania ze spoconym, zarobionym mężem :)

Gość ridż forrester
my to wiemy,nieprzeszkadza nam to jednak wykorzystywac was seksualnie zawsze kiedy mamy na to ochotę(a wy niekoniecznie )

Gość Grzejnick
ja tam na brak POSIADANIA pracy nie narzekam Jaruś Co do testowania leków - to skądinąd wiadomo, ze ty jesteś jednym wielkim eksperymentalnym antydepresantem, niestety nieskutecznym :D

Gość Pani swojego faceta
a nam nie przeszkadza udostępnić wam dupy i zdradzać z tymi, którzy nas pociągają - za waszą kaskę :D

Gość Grzejnick
jak mogę być zerem skoro od spodu pukasz ty? :D to ty chyba lecisz na minusie :D?

Gość Grzejnick
Jaruś, ja nie mowiłam o finansach :D:D:D:D

Gość ankietka ...
Hmm .. jakby na to nie patrzeć .. w końcu wnioski są podobne .. Bo kobieta musi wyglądać .. Chyba nikt nie zaprzeczy? Każdy pan lubi chwalić się piękną i mądrą kobietą u boku ... A to kosztuje i czasu i pieniędzy .. A jeśli tak, to nie może ona siedzieć 20 h w firmie .. Czyli wystarczających kokosów nie zarobi .. :D nie mówiąc o czasie na kosmetyczkę, fryzjera, siłownię itp. oraz przyczepy zakupów, które same się nie zrobią ... :D Dbanie o intelekt wymaga jeszcze więcej czasu ... :( Praca dla mnie to raczej hobby i rozwój ... niż tworzenie fortuny ...

Gość ankietka ...
A zatem tworzenie fortuny pozostaje drugiej połówce .. I nie ma co ściemniać ... Facet musi zarabiać ...

Gość Grzejnick
Jak rozumiem Jaruś ty ze swoją fortunką jesteś niczym Donald Trump :D