Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamara z Łodzi

PRZECZYTAJCIE i zostawcie słówko

Polecane posty

Gość Tamara z Łodzi

Facet z ktorym tylko na razie sie spotykam dowiaduje sie ze nie ma mnie w domu i szuka mnie po okolicy i sie wypytuje moich znajomych czy mnie widzieli . Czy to moze byc konkretna oznaka ze zależy mu na mnie?

Gość blekotaklekota
to raczej oznaka tego że to jakiś psychopata...

Gość comtessa
ja bym pomyślała, że to psychopata :o

Gość blekotaklekota
szuka mnie po okolicy...no proszę Cię on jakiś nienormalny chyba jest

Gość Tamara z Łodzi
ale on to mnie tez pisal ale ja mu nie powiedzialam gdzie jestem

Gość Tamara z Łodzi
hm moze troszke mnie zle zrozumieliscie. absolutnie nie jest psychopata, po prostu wiem, ze przeszedl sie raz w okolice mojego domu

yyyy...chwalisz sie czy narzekasz ? Oswiadczam ze owy osobnik jest przykladem wtornego debilizmu oraz zespolu przesladowczo maniakalnego. Tak jak ktos wyzej napisal ,mamy 21 wiek i takie urzadznie jak komorka wszak funkcjonuje wiec na jakiego groma szukal cie jak debil po okolicy? nienormalny czy co? :O

Gość Tamara z Łodzi
do psychopaty mu daleko, ale czy to moze byc jakas oznaka ze bardzo mu zalezy, bo wczesniej nie umialam go rozgryzc. Zawsze kiedy do mnie dzwonil godzilam sie na spotkanie, bo siedzialam w domu. Teraz wyszlam i sie wypytywal.

no to bylo napisac odrazu ze dzownil czy tam pisal ale niedopowiedzialas jemu ech... niedomowinia ale tak czy siak troszke nienormalne te jego zachowanie jest jka dla mnie ...

Gość karta malowankaaaaaa
radze trzymaj sie od niego z daleka ! Ja bym sie bała,ze kiedys w przyszłości nie bedzie ci wolno wyjsc do sklepu po bułki bo zaraz bedzie latał i pytał po osiedlu ....:O jezuuuuu

Gość blekotaklekota
to i tak dziwneeee i wcale nie świadczy o tym że mu zależy...i wiesz co uciekaj bo taki psychol tak samo kiedyś może cię szukać jak postanowisz z nim zerwać...tylko wtedy bedziesz miała problem.