Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goosiiiaa

Dlaczego kobiety chcą mieć dzieci?

Polecane posty

Gość Nawet fajna mamuska
dobre pytanie, ale nie znam na nie odpowiedzi.Ja nie chciałam miec dzieci. Mąż za to bardzo, chociaż jedno.no to ma jedno a ja wicej nie bede mieć.

Nie wiedziałam tego przed urodzeniem choć myślałam że wiem. Dowiedziałam sie dopiero jak miałam. Kocham słyszeć jak rano tupią malutkie nóżki idąc w stronę naszej sypialni, zza drzwi wyglądaja kochane oczki i patrzą sie ukradkiem czy juz nie śpimy, i jak wskakuje z cudnym uśmiechem do nas do łóżka. Bo dzieci po obudzeniu są najsłodsze :) Pozatym nie straciłam głowy i nie zamknęłam sie w swiecie tylko dla matek. Spełniam inne marzenia, spełniam sie zawodowo, mam inne pasje. I umiem pogodzić rolę kobiety z rolą matki

Gość gość
Co mnie obchodzi ktoś,Ja nie chcem.Ja nie lubię.

Gość gość
Ja mam 33 lata. Nigdy nie chciałam mieć dzieci i ich nie mam. Po co mi kłopoty, jakby to mało w życiu ich było.

Gość gość
DLaczego powtarzacie, ze chcecie być kochane najbardziej na swiecie ni być dla kogoś najwazniejsze? Dziecko Wam tego nie da. Oczekujecie tego od mężów, nie od dzieci, bo to osobni ludzie, a nie tacy, co są z Wami równolegle. Poza tym niejasny jest dla mnie rozmantyzm jaki przykładacie do narodzin, skoro on sprawia, że meża kochacie na drugim planie. Dziecko wam zrobi kiedys dziecko? Wy sobie wyobrażaacie z kimkkolwiek miec wieź tak pełną jak z mężem?;-///

Gość gość
moja córka by powiedziała 'bo bez dzieci smutny by był dom "

Gość gość
Każdy chce być dla kogoś naj, ale życie się przejdzie obok jednej osoby: żony lub meża. Rodzice umrą, dzieci odejda do swojej rodizny i słusznie. jedyna osoba, dla której warto byc naj to współmałżonek.Bo przyn ajmniej teoretycznie wobec tej oosby można mieć długoterminowe oczekiwania. I tą osobę ma się najbliżej w soim życiu i ma się relację najbogatszą i najintymniejsza.

Gość gość
moja córka by powiedziała 'bo bez dzieci smutny by był dom " xxx a ja uwazam, że bez roślin i zwierząt

Gość gość
obrzydza mnie, że dziecko zagarnia również te sfery, które typowe sa małżeństwu: najlepszym przyjacieelm okazuje sie być dziecko,a nie mąż. W łżóku wolicie byc z dzieckiem, nie z mężem. PO co on wam w ogóle ejst?

Gość gość
bo baby są głupie i dlatego chcą mieć bachory

Gość A_W_Pokorejewski
(cytat) "PO co on wam w ogóle ejst?" Po to żeby był. ;-)