Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manicpanic

czemu stare dziady z kryzysem wieku średniego lecą na młode???

Polecane posty

Gość manicpanic

już kurde nie wiem po raz który taki jeden zajechał mi prawie drogę i zapytał o spotkanie! to jest chore.. :O dlaczego młodsi faceci nie mają tyle odwagi?:O:O:O 2 miechy temu pisałam to samo jak miałam problem z jeszcze jednym takim z 40chą na karku!! żenadaaaaaaaaaa:(:(:(

Gość kez
" czemu stare dziady z kryzysem wieku średniego lecą na młode???" a wczoraj byl temat, w ktorym kobiety pisaly ze lubia starszych :D po 40-tce, a same mialy po 20 lat :P I pisaly, ze starsi sa duzo lepsi od mlodszych. Dlatego "stare dziady" leca na mlode, i dlatego mlodsi maja mniejsza odwage.

Gość fuj oblechy
staruchy sie do niczego nie nadaja tylko do opowiadan co by zrobili oblesne stare tetryki jak jakas poleci na niego to pare numerkow i potem nuda bo juz sie wypalil i mu prostata nawala fu

kiedyś jakiś facet (koło 40) powiedział mi, że oddałby za mnie wszystko, a ja mu powiedziałam, że nie rozmaiwam z obcymi:D

Gość ja mam szefa w wieku
przejsciowym i leci na kazda laske mloda i kazda komentuje, bleee ale ma w pracy kolezanke ktorej tacy sie podobaja. leci na niego ewidentnie :D masakra, dla mnie to jest oblesne a ona ma na niego chec bleeeeee

Gość hahahahahhaaaaaaaaaaaa
i na dodatek za kase, hahaaa

Gość manicpanic
wielbiciel już młodszemu przystojniakowi wybaczyłabym ten wybryk:P no może z tymi dziadami to przesadziłam ale mój ojciec ma 51 lat i wygląda na 40stolatka, i jak widze takiego gościa który wygląda jak mój stary natychmiast mnie odrzuca.. nigdy nie zrozumiem młodych kobiet które lecą na takich dziadków:O:O:O

Gość mi sie wydaje ze to przez zle
relacje z ojcem takie dziewuchy leca na facetow w wieku ich ojca :O

masz racje :) 40 latek ktory ugania sie za malolatami przechodzi kryzys albo jest zajechany na maxa :D 40 ktory trzyma sie w ramach bedzie sie ogladal za kobietą przynajmniej 30 letnią nie bedzie sie uganial za 18 no chyba ze dla rozrywki ...nic powaznego

Sama sobie odpowiedziałaś - bo mają kryzys wieku średniego, więc muszą sobie udowodnić, że taka młoda jeszcze ich zechce. Tylko że zazwyczaj nie zechce:D

Bo są zarozumiałymi dupkami, którzy twierdzą, że należy im się młoda, ładna dziewczyna, a sami nie patrzą na swój wygląd:o Jak mnie wkurwiają takie typy:o!!!