Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łysy powiedział

Kącik wqrwinej twórczosci milosnej!

Polecane posty

Tak natchniety tematem o poezji i wierszach milosnych postanowilem załozyc temat w którym mozna pisać wqrwione wiersze do ex i ogólnie ludzi którzy zagrali nam na uczcuciach. Ja zaczynam z przecudownym utworem poetickim w moim dresiarskim stulu z rymami typu disco polo. Kochałem cię zajębiście a ty mnie nie teraz palę liście i pie**olę cie alez mi hiphopowo wyszlo joł i elo

Gość dziwne...
bardzo podoba mi sie twa tworczosc czekam na kolejne wytwory twego serca :)

Gość o zesz w morde
Łysy I love you :P

Gość 2323
kochalam ciebie a ty mnie olałeś wszystko na próżno bo pod siebie sie zesrałeś (:

Gdy jechałem BMK-a zobaczyłem ciebie wygladałaś tak zajebiście że prawie wyladowalem na pobliskim drzewie Potem paląc w aucie liście myslalem czy cie spotkam na kwadracie wyobrażalem sobie te piekne chwile gdy cie przedstawie tacie teraz tylko sobie jękne gdy cię tutaj ze mną nie ma chyba kończy mi się wena wię napisze teraz krótko wylecze sie z ciebie wódką. qrwa jak na dresa to spoko :D

Gość dziwne...
dawniej byles tylko ty wyciskales moje lzy teraz mam chlopca ze snu ide zrobic loda mu

Staram sie swą ukrytą aczkolwiek qrwa wrażliwą duszę uzewnetrzniac w sposób doadny za pomoća tych utworów pseudopoetyckich i jestem dumny z tego ze jestem dresem.

Gość Łysolku
czy mogę zostać Twoją żona?😭 jesteś taki wrażliwy;)

Gość Łysolku
nie wiem czy pasuję:P a charakter mam fatalny;) to jak będzie?;)

Kochałem Cię ponad wszystko Za Ciebie życie oddałbym swe Uwielbiałem gdy byłaś blisko A gdy daleko - było mi źle Teraz ze zdjęć Twych ognisko Płonie ogniem uczuć mych Straciłem Ciebie - straciłem wszystko Za dużo słów powiedziałaś złych Poznałem jakie z Ciebie ku*wisko Wypier*alaj ze wspomnień mych rymy trochę dziecinne ale nawet nieźle mi wyszło :)

Gość Łysolku
się zgadzam:classic_cool:

Gość dramat i masakra
Ty jebany kaszalocie kij ci w dupę zołzo ma tylko nie myśl o powrocie bo tu nie ma miejsca na.. na pieprzenie o empatii na czytanie horoskopu na bujanie gdzieś w obłoku czy to ja czy może on wypierdalaj mówię ,won! :classic_cool:

Nieskazitelna uroda i tak lekki krok przyciagnely od razu moj wzrok od pierwszego wejrzenia pokochalem Cie uwierzyłem w piękne słowa - że pragniesz mnie upłynęło kilka wspaniałych miesięcy kaźdego dnia na twarzy mej uśmiech dziecięcy myślałem, że jedynym Twym będę nie wiedziałem w jak wielkim byłem błędzie ch*j ze niewinnością błyszczałaś mowilas ze z nikim nie spalas usta Twoje ktore calowalem namietnie skrywaly tę tajemnicę skrzętnie ze choć nóg przed nikim nie rozłożyłaś to całemu osiedlu pały opier*olilas

Tak pięknie miało nam razem być... i co? przez Ciebie upadam teraz na dno... ale nie będę myślał już o Tobie wcale... Kim byłbym gdybym nie powstał? Jak feniks z popiołów i memu celu nie sprostał? By udowodnić Ci Że honor dla mnie wartość ma największą A Ty? Nie byłaś ostatnią, nie byłaś też pierwszą. Taki lekki chaosik :)

Gość more opinionsssss
Ty jebako zatwardziały, żeby ci dziwki zostały żebyś złapał coś brzydkiego żebyś zrobił coś głupiego. tego życzę ci ja - jedyna pomyłka twa.

Tylko nie zostań nowym Mickiewiczem bo przyszle pokolenia nie wybaczą nam powrotu romantyzmu. I znów dzieci bedą w szkolach qrwiac impulsator kinetyczny w garsci trzymam w złości coś dziś rozpierdolę nawet nie wiem ze tylko kimam i od rzeczy cos pierdole na tym forum ucziuciowym uzewnetrzniam swe obawy i mówie o zyciu chujowym jak kiedyś bardzo ją kochalem wszystko zrobić dla niej moglem az od niej kopa w dupe dostalem i w uczcuiach zaniemogłem potem przyszedł czas leczenia picie, imprezy, napad łupy zycie qrwa sie nie zmienia ale i tak jest do dupy. teraz takie rzeslanie emo wyszlo. qrwa ":D

Flirciaro niewyżyta Nie wystarczyłem Ci ja? Niech zarośnie Ci pi*da Niech piekło Cię pochłonie Bo serce moje w smutku tonie Pobawiłaś się mną jak tanią zabawką rzuciłaś w kąt to był Twoj błąd Obyś go pożałowała i resztę życia przepłakała Amen :D

No ba. Cholera-"Vaka i Łysy jako przedstawiciele tak zwanego romantyzmu XXI wieku-krótka charakterystyka sfrustrowanych autorów na tle ich twórczości-podaj przyklady, mozesz poslużyć sie cytatani" cholera zabrzmiało ta kstrasznie ze idę spac :D dobranoc i milego pisania. :D

Gość dramat i masakra
o świtejjeblisowści o świata jebliwośc na ołtarze wznoszona w kobiecym rozumku niegdyś stworzona wnosi się dupa pod nieba skłony myślac ,że na niej jest świat osadzony jak trzeba miec nasrane w głowie by w niej upatrywać szansę sobie to na poznanie księcia z jebajki czy metroseksa co nosi najki pomyśl dwa razy zanim się wzniesiesz bo tak upadniesz , że sie nie podniesiesz dziękuję za uwagę:P