Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łysy powiedział

Kącik wqrwinej twórczosci milosnej!

Polecane posty

przy badylu jebłam po raz drugi xD śmieję się jak szczerbaty lisek chytrusek do sera :D noo nie mogę xD tera tak z leksza hip hopem zarzucę jakiś bit przedłoże jakiś rymik ułożę co by ci tutaj dupę obrobić boś kurwiarz jakich mało i o to tutaj chodzi. gdy twój ryj się zatapia w moje balony jestes szczesliwy i zadowolony ale szczescie twoje potrwa dzisaj krotko bo strzele ci w oko do stanika gumką :D

Gość naranara
no nie uśmiałam się tak dawno...to ostatnie też dobre...ale mam nadzieje ze to nie o Łysym...my love:P

Gość pasztecik
ja mogę mu oddać moje pasztetowe serduszko😍 ale pisać wierszóf nie umiem:(

Czy zasłużyłam na to? Czy zasłużyłam na to tato Byś ciągle mówi do mnie "szmato"? Traktujesz mnie jak zwykłą ścierę Miłości dajesz mi niewiele Słowa bolą bardziej niż rany Kiedy zadaje je człowiek kochany Może mnie zaczniesz w końcu bić Bo wtedy będę krócej żyć Nie będę już ci przeszkadzała Jak pijesz piwo,oglądasz mecz Ja wyjdę z domu posmutniała I pójdę sobie precz Czy będziesz tęsknił-niewiem Ja tobą się już brzydzę ! Nie jesteś moim ojcem! Ja ciebie nienawidze!

Gość naranara
pasztecik...każdy potrafi tylko trza sie wysilic nieco

do "Łysego" Byliśmy razem tylko kilka dni wiedziałeś o tym , bo mówiłam Ci myślałam że jesteś moim przeznaczeniem kochałam Cię bardzo i tego już nie zmienie Zerawałeś ze mną,byłam załamana każdego ranka chodziłam zapłakana a ja myślalam że z Tobą jest the best zerwałeś ze mną bo... miałam sprany dres i jak podoba Się ??

"Spróbuje tylko raz" dla tych którzy zgineli przez "białą śmierć" Spróbuję tylko raz-obiecujesz sobie w ciszy lecz słów twej obietnicy ,nikt już nie usłyszy na początku jest fajnie,życie masz ciekawe ciągle dobry nastrój,towarzystwo klawe na początku tak jest, a pózniej juz nie chcesz wiedzieć czemu ?-przekonasz się ! wszystko cię męczy ,dręczy cię ból lecz ty wezmiesz lek i świat jest już twój bierzesz Amfę,Kokę,Herę strasznie bladą masz już cerę wypadają ci włosy,wymiotowac ci się chce czemu wziąłeś narkotyki?? trzeba było mówić :"NIE!!!" tamto towarzystwo klawe teraz nie jest już ciekawe opuścili cię twoi przyjaciele chociaz było ich tak wiele przecież ciągle powatarzałeś mialeś nie brać ,obiecałeś lecz przysięgę swą złamałeś swoje życie zmarnowałeś Budzisz się ze snu, oczy swe otwierasz widzisz :strzykawki, prochy........................................................UMIERASZ

Gość naranara
spadajcie wszystkie głowie gówniary co żeście się do Łysego dorwały i precz z łapami od dresu ślicznego to tylko dla wybranki serca jego a wybranką serca jestem ja reszta niech spierdalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:P:P

no proszę :D dzięki kafe można się dowiedzieć, że mąż zdradza, że jest się w ciąży, że ma się nadwagę a i można wenę przywrócić :D próbując zarapować twój wiersz przy końcówce wpadam w taki brecht z tym dresem, że się uspokoić nie mogę :D dobry objaw xD

o co ci chodzi nadęta pało ? kochać łysego ci się zachciało ? on będzie kochał tylko mnie ja z nim będę ciągle pierdolić się on będzie brał mnie w aucie i na kanapach o różnym kształcie ake jego dres się spermą ubrudzi łysy przestanie wychodzić do ludzi. będziemy leżeli w łożku całymi dniami i się jebali albo ruchali :D :P

Gość naranara
robaczek...I kill you:D:D:D:D:D:D....kuźwa no leże i kwicze, teraz mnie zabiłaś...dość!!

Gość ajjajaj
ty chooju yebany krotkim penisem pokarany nie masz mozgu kretynie wygladasz jak szczur przy tanim winie musztarda na twej gębie wygląda aż zbyt nędznie wypierrdalaj mi sprzed oczu bo cie skopie po kroczu nie chcę widziec cię więcej masz skonać w udręce ty karykaturo człowieka patrz - tam jest rzeka a nad rzeką dzewo rośnie wyglądasz żałośnie na tym drzewie powieś linę a na linie swoją szyję a gdy gałąź się złamie utopisz się w tej rzece marnej

"Łysy i ja" Ja jestem biedna ,pieniędzy nie mam nie mówię joł , ja mówię "siema" ciuchy mam rózne ,nieoryginalne jedne dziurawe ,inne fatalne Ty masz BMK-ę -wypasioną furę jeszcze do tego super komórę masz dużo ziomów w Swojej okolicy wszyscy Cię znają w Twojej dzielnicy ale oboje chodzimy w dresie lecz to nam szczęścia już nie przyniesie po mojej twarzy cieknął gorzkie łzy Bo mam dwa paski, a ty masz trzy :(

Gość naranara
przestrzegam was zdziry i duże i te małe byście Łysemu doooopy nie dawały a jak was kiedys jeszcze z nim zobacze to każda z was wnet zapłacze i walne wam z liścia jak jeszcze nigdy w życiu i z buta poprawię...dla Ciebie Łysa Kiciu...:D Rece precz od Łysego!!!!!!:D

Gość ajjajaj
ty chooju yebany ukradne ci glany skopie ci nimi morde i spuszcze na ciebie wscieklych psow horde niech cie zeżrą na zywca, rozbryzgają twoje flaki a ja sobie zrobie garaż z twojej sraki potem wezme karabin maszynowy i zrobie pierrdolone sitko z twojej pustej głowy. amen.

ty kurwo mała niedojebana od łysego się odpierdol bo będziesz miała od moich ziomków wpierdol łysy jest mój a ty się gnój ! :P

Gość naranara
ajjajaj ...ten tekst " ty chooju yebany " jest BOOOSKI.DODAM SOBIE TEN TOPIK DO ULUBIONYCH BO KIEDYŚ MOŻE SIĘ PRZYDAĆ::D:d:d:d:d:d:d:d:d

Gość ajjajaj
ty chooju yebany na rzadko zesrany wsadze ci szpadel do ryja bo jestes pomyja rozyebie ci twarz widelcem podetre sie twoim zimnym sercem wcisne ci sztachety do doopy poczujesz w ryju smak twojej kupy potem rozyebie ci mozg o sciane ty męskie ścierwo zarzygane

Gość naranara
ty koorvo chodząca ty mendo pierdząca ty choooju cienkutki i misiu głupiutki ty pasztecie śmierdzący kanapki ze śmietnika jedzący ty pokemonie ty glisto wspinająca się na jabłonie ty jestes taki uroczy ze kooorva ślepnę jak cie widze na oczy!!!!!

siedzimy sobie z łysym w wanience wkłada mi pytę jak cnotliwej panience robimy sobie z mydła balony Misiu szczęśliwy i zadowolony nagle widzę że łysy się smuci pytę wyciągnął, piosenkę nuci misiu pytam- co się stało ? a bo mi się kurwa kąpać odechciało !

coś na pożegnanie , bo mnie bierze spanie (dobrze że nie sranie) Idźcie spać kochane panie Łysy chyba jest "nie w stanie" no bo do nas nic nie piszę puste tło i słychać ciszę Może jutro to przeczyta to Mu stanie wielka pyta i zobaczymy że ma " branie" to się zgodzi na r*chanie sam wybierze jutro sobie komu włożyć-komu nie może mi a może Tobie? chcesz go mieć postaraj się więc se tipsy zrób dziś nowe a najlepiej to różowe solara obowiązkowo i wyglądasz odjazdowo Teraz Łysy będzie twój jeśli nie no to ch*j

Gość naranara
ślę całuski mój misiaczku Łysy jesteś mój prosiaczku i nic to bo dres masz cool masz w nim tylko z 10 dziur:P Pa dziewczynki, buziaczki Łysolku:P