Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-ladybird-

PIERSI-mleko-PROBLEM

Polecane posty

Drogie kobiety! Pomóżcie, bo już nie wiem co myśleć, może któraś z Was przchodzi przez coś podobnego. Mój synek ma 2 lata i 3 miesiące, właściwie mijają dwa lata odkąd przestał pić z piersi. Mój problem polega na tym, że od jakiegoś czasu w drugiej połowie cyklu moje piersi nabrzmiewają i mam trochę mleka. I tu mam największy problem - jak bolą i je pomasuję, leci mleko. Jak nie dotknę to nabrzmiewają i bolą. Podejrzewam że to kwestia hormonów, które wytwarzają się po owulacji, ale żeby aż tak? To już trwa kilka miesięcy. Wiem, że muszę się wybrać do lekarza, ale może któraś z Was wie coś na temat? Dodam jeszcze że od jakiegoś czasu często myślę o drugim dziecku (ale na razie nawet nie próbujemy). Czy to może być kwestia psychiki? Pozdrawiam! Kamila

Gość Malina truskawkowa
dziwne to ,a moze jestes w ciazy???

No właśnie nie jestem :) I tu tkwi problem. Na początku tez tak myślałam, ale to wykluczone - testy i okresy zaprzeczają tej tezie. To kilka ostatnich cykli tak się dzieje, zawsze koło 19-20 dnia się zaczyna i trwa do okresu. Nikomu nic takiego się nie dzieje?

Hej!! Z tego co czytałam swego czasu to najprawdopodobniej problem z za wysoka prolaktyną-powinnaś isć z tym do ginekologa bo jeśli to za wysoka prolaktyna to zajście w ciąże będzie baaaardzo trudne,trzeba ja po prostu tabletkami obniżyć....piszę najprawdopodobniej bo 100 % pewnosci nie mam ale wszystko wyjasni sie jak pójdziesz do lekarza,pozdrawiam🌻