Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diabolique

instrukcja obsługi mężczyzny

Polecane posty

zapraszam do dyskusji tych co mają trochę wyobraźni, poczucia humoru i dystansu do siebie i innych:)ambitny plan stworzenia instrukcji obsługi mężczyzny:) myslicie, że są uniwerslane wskazówki? let\'s go ladys and gentelmens:)

rozkochac stlamsic rozkochac stlamsic...(i tak do granic wytrzymalosci) dobrze mu zrobic nakarmic pochwalic nakrzyczec kiedy trzeba a kiedy dlugo jestok to tak za chec do zycia zeby nie mial za dobrze i tak w kolko ;)

proszę bardzo, wymysl coś konstruktywnego to się pośmiejemy:) a w szowinistyczno-feministyczne potyczki nie lubię się wdawać, więc przemilczę temat lepszych i gorszych gatunków)

Gość krejzolka gabryska
dobrze wyplukac przed ugryzieniem

Gość gugen
Jarek coś mieszasz pojęcia. Udajesz twardziela, pogardzasz kobietami, są dla ciebie czymś słabszym, gorszym i nic nie wartym. Więc skąd ta nienawiść? Jeśli ktoś jest dla ciebie czymś nic nieznaczącym i godnym politowania to pogardzasz go i lekceważysz. Jeśli nienawidzisz i czujesz agresję to znaczy, że masz w tym kimś przeciwnika, który ci zagraża - jest silny. Gdzie tu logika? Nienawiść wynika ze strachu, ze strachu, że cię ktoś skrzywdzi. Jak takie głupie, tępe i słabe suki mogą skrzywdzić takiego macho, mężczyznę silnego, pana i władcę? A jednak... Aż mi cię żal (prawie)!

Gość Jarek i logika Boże oplułam
monitor :D:D:D:D:D:D:D

fear is the path to the dark side fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering... :D :D a to cie yoda skwitowala :p

Gość gugen
A jednak Jarek wykazał się choć po części logiką (jednak w większej części strachem) bo wykasował swój komentarz i ślady bytności tu. Przestraszył się nas! Mamy instrukcję na obsługę takiego wadliwego typu mężczyzny jak on.

Gość wietrzny
zapoznać, zużyć, zanihilować

taka logika sie wykazalas, a nagle zabraklo? :p to juz predzej by was wykasowal, jakby mogl :D modliszki sa wsrod nas :o

Gość wietrzny
instr, obłs kobiety: zapoznać, zapłodnić, zostawić

Gość gugen
Czemu miało mi zabraknąć jak go właśnie jako modliszka przeżuwam! I zaraz wypluje! Chciałaś żebym się podzieliła z Tobą swoją zdobyczą?

Gość wietrzny
Jestem mężczyzną delikatnym, o nietuzinkowej urodzie. Z subtelnym zarysem mięsni na starannie wydepilowanej klatce piersiowej. Instrukcję obsługi mojej kwiecistej męskości można znależć w najpięknieszych tomikach poezji . Na bezkresnych łąkach porannych, pokrytych gdzieniegdzie rosą. Na plażach otulonych promieniami zachodzącego słońca... ahhh.