Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okej okejo

czy ktoś ma internet stacjonarny z ery? i jak? ile se czeka na aktywacje?

Polecane posty

Gość okej okejo

zdecydowalam sie na 1mb za 49 zł brutto. mieszkam na zadupiu, ciesze sie ze to jest na laczu tp... :) nie jestem znawca i chcialam sie spytac jak wam sie paodoba? nie ma problemow? bede miec router. ile czekaliscei? uprzedzilei mnie ze to moze trwac nawet 2 miechy1

Gość batonidlo
zenua, dzieki neo chca do ery :-0

Gość okej okejo
gdziekowliek w sensie? ja mieskzam na zadupiu:) i moge miec tylko o co na laczu tpsa. to jest. musisz miec telefon w tpsa. ja do tej pory mialam mozliwosc tylko neostarde miec. ale droga jest strasznie. ciekawa jestem tylko jak dlugo potrwaja formalnosci:(

Gość batonidlo
biedne dziecko neo... wies sie laczy z netem to dopiero czasy nastaly podle :-0

Gość okej okejo
w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j niezaspokojony pomiocie:O jak Ci cos nie pasuje to sie przeniec na redtube i wal

Gość batonidlo
wiesniak sie oburzy; :-0 idz gnoj przewalac a nie sie pchasz tam gdzie cie nie chca chamie :-0

Gość okej okejo
haha, a ty jaki masz kompleks ze sie tu wyzywasz, co? zal mi cie, nie masz zajecia, nikt cie nie kocha i zloscisz sie na forum, zalosne:O

Gość okej okejo
to jak, ma ktos taki net juz? nie ma problemow technicznych?

Gość batonidlo
a ciebie kocha na wsi drugi wiesniak jednym z bolcow widel i czeka az "se ino erie: zalozysz wiejskie dziecko neo. juz widze ta czerwona gebe :-0 a mi ciebie nie zal wsiowy tlumoku, co za debilne pytania zadajesz i pchasz sie ze sloma na forum :-0

Gość batonidlo
nikt ci nie powie bo nikt takiego g nie ma, bo nie ze wsi cwok.

Gość okej okejo
jakie debilne? po prostu chce zasiegnac opinii. od tego jest forum. ty sie za to chyba pomylilas/es, jesli myslisz ze jest po to by wyladowywac frustracje i obrazac innych:O polecam slownik warszawianko- dwa miesiace w stolicy robi z ciebie wielkomiejska panne

Gość batonidlo
co za down. nie wiesz skad jestem wiesniaku a od razu myslisz, ze od 3 miesiecy z warszawy. typowy wiesniak. nie jestem z warszawy nawet przez 1 dzien. chocbym byl/a z malego miasteczka na prowincji to nie bede wiesniakiem jak ty.

Gość marina84
Ej, spokój. Ktoś się pyta normalnie, to odpowiedz. A jeśli nie masz nic ddo powiedzenia to nie wchodź. Sama jestem ze wsi, przeprowadzilam sie rok temu z miasta i sobię chwalę- przynajmniej nie spotykam takich gburów. A co do ery- znajomi zakładają ale dopiero tydzien temu podpiywali umowę- czekają na odpowiedź z tpsa. Nie mogę za bardzo pomóc ale ten znajomy pracuje w firmie telekomunikacyjnej i skoro to wziął tzn że się chyba opłąca:)

Gość okej okejo
ale chyba masz problemy z płcią:D

Gość batonidlo
moze nie mial wyboru. jak wezmie to sie dopiero pozna :-0 sama jestes gburem, przeprowadzilas sie, bo ciagnelo cie na wies, musisz miec wiejskie korzenie :-0

Gość okej okejo
aha, dzieki:) kurcze, to weszlo niedawno ale myslalam ze ktos tu z forum ma juz i moglby sie podzielic wrazeniami. najbardziej mnie przeraza to ze mozna czekac nawet 2 miesiace na kuriera..

Gość batonidlo
nic nowego, w Polsce jestes. wcale bym sie nie zdziwil/a jakby kurier ukradl przesylke i by powiedzieli, ze sie zgubila :-0

Gość marina84
Podpisuję sie pod postem z 23:31... ech, dziecko Ty pewnie jesteś jedną z tych, które obsmarowaliśmy na temacie o fotce.pl... Szkoda słów.. Mnie tez się niedługo kończy umowa na internet i szukam czegoś... Znajomy mówil, że im powiedzieli, ze 3 tygodnie się czeka... nie wiem w koncu.. roznie bywa:)

Gość batonidło wracaj na nasz temat
brakj anm Cibie a widze ze sie nudzis kreejzolu:D wracaj bo laski juz sa i chca wiedziec jak zrzucilas te 4 kilo:)

Gość batonidlo
no to tylko swiadczy zle o tobie wiesniaro, wies musi sobie poczekac, a umiesz ty pisac, ze sie podpisujesz? buhaha :-0

chooć jush:D

Gość marina84
Wyszło szydło z worka:) Wracaj do znajomych z diet:P

Gość batonidlo
daj mi link bo nie trafie :-0 tu mi jest dobrze, swietny temat i rowni ludzie :-0

Gość okej okejo
ok, dzieki za info, coz bede czekac:) pozdrowki👋

Gość batonidlo
se poczekasz, nie idz, swietny topic tu jest i sie rozkreca :D

wez no! aga nie wytzrymala dzis i po diecie:(:(:( a ajk ty nmie jestes nasze batonidlo to czemu kradniesz niki??

Gość marina84
Ja bym chyba wzięła szybszy.. i na krótki okres. Nie chcę sie wiązać na tak długo...

Gość marina84
aa, już Cię nie ma. Ok:)

Gość batonidlo
jestem :-0 chyba nie jestem wasze batonidlo, nie kradne tylko ja mam taki. wiesz co to jest kradziez w ogole? :-0 szybszy? 33400kb/s? :-0