Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespaica123

jedni kochaja samochody- a ja kocham mlode kobiety POMOCY!!!

Polecane posty

Gość niespaica123

Pozno juz bardzo!! Jestem bardo dlugo facetem! Mieszkamy razem! Dzisiaj on zniknal! Poszedl bez slowa pic z kolegami!! Gdy dzwonilam- powiedzial mi- " wiesz mala- nie wiem jak mam Ci to powiedziec- ale jedni kochaja samochody- a ja kocham mlode kobiety"! Przez telefon slyszlam obok jego kolegow- smiali sie!!! :( Ponizyl mnie okropnie!!! Co robic?? Kocham go, ale nie chce byc tak traktowana, u niego w domu jest teraz bardzo ciezka sytuacja- wiem, ze to przezywa!! i to nie daje mi spokojnie odejsc- zachowac sie- jak powinam!! Ale czy z drugiej strony powinnam na to w ogole patrzec??? POMOCY!!!

Gość niespaica123
Wszyscy juz spia???? naprawde nie wiem co robic- co myslec? :(

Gość krzaczek121258779
czyzby Cie zdradzal??nie jest ciebie wart......

Gość niespiaca123
Dzien dobry! byl u mnie w nocy... przyszedl nachlany nie wiadomo po co!!! zrzucil mi z komody wszystkie rzeczy- a gdy zadzwonil po wyjsciu- w aucie bylo pelno panienek faceci sa beznadziejni!!!! myslal chyba, ze jak przyjdzie rzuce mu sie w ramiona- szczeslwa, ze w ogole wrocil!!! Ale nie tedy droga!!! Nie jestem taka kobieta!!! "niech bije, niech poniza, byle by byl" Po co przyjechal??? sprawdzic mnie?? Czy jestem taka - jak on??? Ja chce czegos wiecej...nie faceta, ktory znika, gdy tylko ma ochote, mowi co mu slina na jezyk przyniesie- co to wytlumaczenie- alkohol???? zadne!!! bynajmniej dla mnie!!! Co do poisywania sie przed kolegami- to chyba juz nie ten etap!! On ma 30lat! :( Wyprowadzilam sie- z wielkim bolem, gdyz wiem, ze jego mama mnie bardzo potrzebuje...Ale niestety nie moglam zostac- aby nie myslal, ze wszytsko mu wolno!! Podczas zabierania najpotrzeniejszych rzeczy- byl we domu- dumny jak paw- nawet nie drgnal! A pomyslec, ze jeszcze niedawno byl calkiem inny... ehhh ciezkie to okropnie :(((