Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

srebrzysta2008

Bardzo małe piersi...POMOCY!

Polecane posty

Witam, proszę o potraktowanie tego tematu poważnie. Mam 16 lat i dosłownie 2 malutkie górki zamiast piersi. Wyglądam po prostu jak chłopak-stanik A jest na mnie za duży! Dodam, że moja waga jest w normie i nie zmieniała się gwałtownie. Mam 168cm wzrostu i zaczyna regulować mi się miesiączka. Byłam u ginekologa i miałam badanie hormonów, które wykazało, że wszystko jest w porządku! Nie wiem, co zrobić, żeby piersi się powiększyły? Kobiety w mojej rodzinie mają piersi ok. rozmiaru C(obwody różne), ale moja mama ma bardzo małe A, jest szczupła i drobna. Jestem od niej wyższa o głowę i mocniej zbudowana. Czy piersi jeszcze mi urosną? Czy mam szansę odziedziczyć geny dużych piersi od którejś z kobiet z rodziny, czy dziedziczę geny bardziej od matki? Nie śmiejcie się, ale marzy mi się rozmiar C... Czy mam szansę na taki rozmiar? I wogóle do kiedy rosną piersi? Błagam, poradźcie coś... Bardzo chciałabym mieć większe piersi, nawet koleżanki zawsze rzucały mi złośliwe uwagi na temat mojego "chłopięcego" wyglądu...Jeżeli któraś z Was może mi jakoś pomóc, to odpowiedzcie...

Gość krejzolka gabryska
nie martw sie jeszcze Ci urosna

spokojnie :) ja jeszcze dwa lata temu oddalabym prawie wszystko zeby miec duze piersi a teraz co? mam wieksze od kumpeli która miała najwieksze xD

Gość kie ka
ja mam 20 lat i tez takie maciupkie piersi ,A jest na mnie za duze ,a i tak mi sie podobaja ;) nie martw sie masz jeszcze czas ,biust moze powiekszyc sie nawet po 20 roku zycia i to znacznie a uwagami kolezanek sie nie przejmuj

Gość halohalopiersi ponoć najbięcej
rosną po urodzeniu dziecka najwięcej ponoć

Gość fotefote
pokaz cycki!

Dzięki dziewczyny:) Bo to co się dzieje (a właściwie się nie dzieje) na mojej klatce piersiowej to masakra... To jak z tym dziedziczeniem?

Gość ktooooooooooos
Ehh.. z dziedziczeniem to różnie.. ja mam wielkie dzydzki po mamie.. moja siostra ma małe.. ale uwierz mi.. chciałabym mieć o wiele mniejsze.. a dokładniej o połowe!! :( I może takie małe cuś nie jest za ładne.. ale takie wielkie COŚ jest okropne!! Nawet już mysle o operacji.. a to jest trudniejsze i droższe niż z powiększeniem ;/ Bardzo sie tego wstydze.. a zwłaszcza te uwagi \'jakie wielkie cycki!!\' :(

Gość mire_leo
ejj.. no dziewczyny bez takich, nie dołujcie mnie. Ja mam 19 lat i to od niedawna i nosze E-70. waga w normie, nieduza, ale piersi tragedia, zawsze liczyłam że po 18-roku już nie będą rosnąc, a za pare lat po dziecku się zmniejszą, nie no nie wierze, załamałyście mnie :( :( a autorce szczerze zazdroszcze, to może się zamienimy ? może przeszczep ?

Gość ktooooooooooos
mire_leo - mamy podobne rozmiary :( 60E... 65D.. czyli rozmiary podobne.. a ja nie chce takich wielkich.. Kto mi odda mniejsze??

Gość mire_leo
ktooooooooooos ja próbowałam już wszystkiego :( zawsze kupowałam biustonosze pomniejszające (minimanizer - chyba tak to się pisze, ale nie wiem), ale one są tylko od 75 więc ekspedientka jak mnie zobaczyła to powiedziała że to jeszcze bardziej mi powiększa i musze nosić conajmniej 70. Zaczełam się też odchudzać choć schudnąć chciałam tylko w jednym miejscu. z 50 zeszłam na 46 kg (162cm) i prosze ide cała szczęśliwa po mniejszy stanik a tu mnie mierzą i z D zrobiło się E !! jestem załamana :( i dodam że nie byłam przed okresem. Nie wiem już co robić, czuje się jak taka wielko baba, myślałam już nawet o operacji. Bluzki wszystkie na mnie nie pasują, tu za obcisła w rękawach znowu za szeroka, mam dosyć poddaje się, teraz to tylko zostaje skalpel. buuuuuuuuuu

Gość ktooooooooooos
tiaa.. no własnie.. ja chce kupic takie fajne bluzki.. które pasują.. a nie mogę :( Bez stanika tez się nie ruszam!! .. Ja też chciałam schudnąć, żeby mieć mniejsze.. ale schudłam wszędzie a tam nie.. i dziwne bo też mi sie tylko powiększyłł! ;/ I zgadzam się.. jak mam takie duże dzydzki to wydaje mi się, że jestem gruba.. wielka .. i wogóle blee.. I jak widze inne dziewczyny z duzymi.. to tez wyglądają na grubsze.. a jak widze takie co mają małe.. czy takie średnie.. to są chudzinki..

A jakie masz wymiary (pod biustem mierzysz się bardzo ściśle i na wYdechu, w biuście luźno) i jakie A jest na Ciebie za duże (przy jakim obwodzie stanika)? Bo 60A i 75A to są bardzo różne rozmiary miseczek, a C to też nie jest rozmiar sam w sobie, tak samo zależy od wielkości obwodu. Zapraszam też na fora Lobby Małobiuściastych i Większe Piersi: www.malobiusciaste.prv.pl , http://wiekszepiersi.phorum.pl/ Mire-leo, zamiast minimizerów robiących Ci z biustu naleśniki (jak będziesz je nosić stale, to trwale zniszczą biust) polecam normalny biustonosz w dobrym rozmiarze. Przemiana wyglądu całej sylwetki może być spektakularna, tak jak tutaj: http://tiny.pl/4fd8 Świetnie widać, jak dobry stanik \"odejmuje\" kilogramy i przemienia \"wielką babę\" w śliczną, zgrabną dziewczynę :) Tylko najpierw trzeba się pozbyć fobii literkowej ;) i pooglądać jak naprawdę wyglądają dziewczyny dobrze dobranych rozmiarach takich jak 70E, 65K, 60F etc: http://tiny.pl/5rr8 Szczuplutka jesteś, to pewnie po obwód 65 czy 60 powinnaś sięgnąć (sprawdź wstępnie: http://www.bra-fitter.prv.pl ) A tutaj jest wątek o ubraniach przyjaznych dla biuściastych: http://tnij.com/HmsY

Mam obwód 70, ale naprawdę tu nie chodzi o MAŁE piersi, bo ja ich nie mam wogóle... i się martwię czy to już tak zostanie jak moja mama ma małe?