Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlalmana po nocy

czuje sie podle i gryzie mnie sumienie

Polecane posty

Gość zlalmana po nocy

jestem z moim facetem ponad 2 lata ostsatni przrzywalismy kryzys i posanowialm spedzic roche czasu z moja kolezanka wypilysmy w domu kilka drinkow i na spontanie poszlymsy na impreze do clubu wiem ze to nic takiego ale zczlam tanczyc z kolesiem i to dosc mocno wyzywajaco-dobra nie ma co tanczylam jak dziwka zastzregam z tylko tanczylam a to zobacyli kumple ojego chlopaka .....pewnie szybciej mu donielsi niz ja ich zobaczylam dlateg napislalam ojemu ze sorki mam wyrzuty sumienia bo tanczylam z innym .......echhhh pewnie tearz jego znajomi mysa ze ejstem jaks szmata;/

Gość haszka1977
RZUCI CIE FACET

Gość zlalmana po nocy
;(

Gość zlalmana po nocy
zajebiscie nawet tu nie che nikt pogadac;/

Gość adam z tarnobrzegu
nie chcialabys skoczyc ze mna w bok?

Gość zdarza sie no trudno
teraz nic juz nie zrobisz, ale jesli macie kryzys i to nie tylko Ty masz watpliwosci to przygotuj sie na koniec:o

Gość zlalmana po nocy
echhhhhhh ale naprawde az tak zle postapilam;/

Gość zdarza sie no trudno
no to tez zalezy jaki to typ faceta, dla jednego bedzie to jedynie poglebienie kryzysu w zwiazku i nie az taka wielka afera, a dla innego koniec. Bylam z kolesiem dla ktorego cos takiego byloby rownoznaczne ze zdrada i z innym po ktorym splyneloby to jak po kaczce:p

Gość zlalmana po nocy
wiem wiem o co chodzi mnie nabradzij martwi ze pewnie zaraz bede gadki kumpli ze ejstem jakas kurwa...

Gość zlalmana po nocy
;(

Gość ok to teraz ja
jejcia, olej to. czasu i tak nie wrocisz. majwazniejsze, ze zalujesz. A decyzja nalezy do niego. Nie okazuj mu tak duzo zalu bo facet pomysli, ze jeszcze nie wiadomo co sie stalo. odhacz to zdarzenie i postaraj sie to wymazac z pamieci- nie zmienisz juz tego :) co bylo a nie jest- nie pisze sie w rejestr.

jesteś durna, po pierwsze tłumaczy się winny- zawsze, ale to zawsze sie wypieraj cokolwiek by ci nie zarzucali, po drugie, wiadomo, ze taniec, jesli jest dobry, ocieka erotyzmem, a przeciez nikt ci tańczy.ć kobieto nie zabroni:D

jeso, gdyby jacyś kolesie donosili mojemu co robię na parkiecie...no cóz, skończyłoby się awantura atomowa- koledzy wiedzą, że nie przekroczyliby więcej progu naszego mieszkania:D

to zalezy jak bardzo zalezy mu na opinii kolegow, proporcjonalnie do tego bedzie wkurzony... dobrze,ze sama mu powiedzialas, nie czekalas az sam o to zapyta...

Gość zlalmana po nocy
echh ejst zly mowie ze on by nie tanczyl z innymi i spyatalam sie czy uwaza to za cos zlego mowi ze nie wie trudno mu powiedziec i wogole ech ale ie ebde sie juz tlumacyc bo pomysli ze to bylo cos wiecej

źle to rozegrałaś, zamiast sie tłumaczyc facetowi, trzeba go od razu opierdzielić, chocby nie było za co:P

Gość zlalmana po nocy
nie ja tak nie umiem jak mam byc w zwiazku tuo musze byc szczera zreszta lepiej ze slyszy tio ode mnie niz za kilka dni od kumpli

Gość musztarda
zlalmana po nocy wiem wiem o co chodzi mnie nabradzij martwi ze pewnie zaraz bede gadki kumpli ze ejstem jakas k**wa... Skoro najbardziej martwi Cię opinia kolegów, to było się tłumaczyć im, a nie jemu.

niec wielkiego się nie stało - to tylko taniec i na upartego niewiele ma Ci Twój facet do zarzucenia. Ale obiektywnie na to patrząc, rzeczywiście trzeba przyznać, że sytuacji była dośc specyficzna i w sumie rozumiem, że może być zły - pokłóciliście się, poszłaś sama z koleżanką na imprezę, dośc ostro wyginałaś się przed jakims gościem i do tego widzeli to kumple Twojego faceta. No zdziwiłabym sie, gdyby był zachwycony - żaden normlany facet nie puściłby tego bez komentarza faktycznie źle to rozegrałaś

lepiej moja droga, zeby od nikogo niczego nie słyszal, nic nie zrobiłas a tłumaczysz sie jakby co najmniej przez przypadek ten facet w ciebie wszedl podczas tańca- daj spokój:D

Gość zlalmana po nocy
no a jak maialm to rezegrac? przeciez by sie dowiedzil od kumpli.....no to nie dosc ze bylby wkurzony ze mu nie pwwiedzialm ze ide na impreze to jezcze z kolesiem balowalalm

Gość ...Monika...
ejze, czy ty niewolnica jestes? kajdankami cie do chlopaka ktos przywoazal? masz prawo sie bawic kiedy chcesz i z kim chcesz, tym bardziej, ze mieliscie przerwe. A z chlopakiem powinnas pogadac szczerze, co dalej z wami, bo najgorsze sa niedomowienia.

Gość zlalmana po nocy
taa jasne...

Gość w aucie
a jaka jest pewność, ze KUMPLE OJCA TWOJEGO FACETA będą o tym trąbioć na lewo i prawo? w ogóle to jakies dziwne wszystko jest- jeden klub macie w mieście, czy co? błąd zrobiłaś wysyłajac tego smsa :P a tak poza tym, to nikomu nic do tego z kim tańczysz :P nawet chlopakowi :P

Gość ...Monika...
zastanow sie dobrze, czy czujesz sie KOBIETA, czy tylko dziewczyna swojego chlopaka...

Gość zlalmana po nocy
ale czy wy nie rozumicie ze byloby gorzej jakbym mu nie powiedzila ze bylam na tej imbie kupl i ludzie sa zwistni i bylo by gorzej