Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajzaaaaa

coxszybko wysusza syfa?

Polecane posty

Gość pyczys
pasta do zebów, odrobina drozdzy:))

Gość GERLACH
suszarka do włosów :p

Gość na pryszcza rewelacyjny jest
czosnek posmarujesz nacieta glowka czosnku ( wysusza wygladza ekpres i to naturalny antybiotyk dezynfekuje) zostawiasz na godzine albo i mniej i zmywasz, nawte nie smierdzi :) tak lecze espresowo prychoe

Gość lajzaaaaa
dzieki dziewczyny jutro mam wesele a zrobil mi sie 2 takie bolace i niemoglam sie oprzec zeby wycisnac ale zostalo takie czerwone.blee

Gość guuuucia
dobry jest krem sudocrem taki dla dzieci, maść cynkowa i tormentiol który działą pzreciwzapalnie.wszytsko bez recepty w aptece.

Gość lajzaaaa
dzieki za rady zaraz sie wybiore po czosnek i ten tormentiol

Gość wyjaśnienie
syf inaczej lues, krętek blady jest umiejscowiony we krwi i atakuje różne tkanki organizmu, w tym mózgową. Jeśli masz syfa z powodu lekkomyślnego seksu z jakimś np. narkomanem, to jedynie ratuje Cię wizyta u wenerologa i zastrzyki antybiotykowe. No i później po całkowitym wyleczeniu, moja droga, zamiast na dyskotekę do klasztoru wal . Często syf ma ujście na wargach sromowych lub wardze górnej ust. Zanim pójdziesz do wenerologa sprawdź wszystkie miejsca, a najdokładniej to intymne. Najlepiej jakby Ci Twój chłopak oglądnął, oszczędziłabyś wstydu u lekarza. Papatki.

Gość guuuucia
ja na wargę górną stosuję zovirax a na sromową, to nie mam zielonego pojęcia, bo jeszcze jestem dziewicą, zatem tam syfa nie mogę mieć.