Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się............

gromadka dzieci

Polecane posty

Gość zastanawiająca się............

zauważyłam, że jest tu kilka mam posiadających takową gromadkę np. 3 dzieci... zazdroszczę entliczkowi, że będzie miała 3 babki i Lipence, że ma aż 4 :) ale jak to jest z wami? jak z wolnym czasem dla was? jak sobie radzicie?

i ja się przyłącze :) nie tylko zazdroszcze ale i podziwiam wielodzietne Mamy. ja jakoś na 2 nie mogę się zdecydować...

ja tez bym chciała mieć 3 dzieci:) mój luby chcye mieć 2... narazie wszystko w fazie planowania i nie wiadomo czy bozia chociaz jedno da, ale chciałabym;)

Przede wszystkim pomaga mi mąż i to dużo. Moja pierwsza córka zaliczyła żłobek, żebym ja mogła wrócić do pracy, zresztą chciałam wrócić. Gdy byłam w drugiej ciąży, szef stwierdził, że dla mojej wygody pracę mogę przenieść do domu, i tak sobie pracuję, wychowuję a ostatnio nawet na kurs fotografii się zapisałam, tak hobbystycznie :)

Powiem szczerze i tak trochę snobistycznie, że jak kogoś nie stać na gromadkę dzieci, to musi poprzestać na max 2. To smutne, ale prawdziwe. Nie ma warunków, materialnych, a wiadomo jak jest z pracodawcami, raz powie możesz rodzić a za drugim razem powie jeszcze jedno i Cię zwalniam. Chyba, ze się trafi na bogatego chłopa :)