Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N.B Femme

Bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

naprawdę współczuję Ci dziewczyno może Twoja mama ma teraz zły okres, nic jej się nie układa nie ma innej drogi wyjścia z kłopotów niż wzajemna wyrozumiałość

no właśnie ile można chodzic i szukać pracy kilka razy byłam i nic z tego a bo tu pania przyjeli i tu wtedy pracy na rynku szukałam

nie bede mamy przepraszać bo prubowałam to zrobić i dostałam jeszcze gorzej mam pełne gacie strachu ciekawe gdzie dzisiaj pojde sobie...

a dałaś ogłoszenie, że zaopiekujesz się starszą osobę za możliwość zamieszkania na czas opieki?

chyba zostakl Ci chlopak.moze jego rodzice zrozumieja i pozwola Ci troche pomieszkac u niego.albo jak masz dziedkow to idz do nich,do kogos z rodziny

nie da rady u chłopaka dla mnie jest to wstyd ze matka chce mnie wyrzucic z domu opiekowalam sie dziecmi do osób starszych raczej mnie nie chcieli mam tylko jedna babcie co mieszka z ciotką i jej dwójka dzieci w dwóch pokojach

u chłopaka nie bede narazie mieszkać bo jest tam 6 osób na 3 pokoje nie ma szans a mieszkanie małe jak kibel

Gość ą jakieś ośrodki dla bezdomnyc
może znajdx jakiś póki jeszcze masz jak chociaż myślę sobie że do wieczora wszystko ucichnie, matka dalej bedzie plumkać ale Cie nie wyrzuci z chaty