Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegrzeczna Ania

panowie pomozecie ocenic czy jestem dobra w lozku?

Polecane posty

Gość niegrzeczna Ania
Dop******lam --> chcialabym zeby moj chlopak mnie tak chwalil... A inne kobiety niech sie ode mnie nie ucza, to ja mam byc najlepsza ;)

tak facieci moga miec opor ze to w dupe i gej czy ciota jakos dziwnie ja uwazam ze to jest normalne chodzi o przyjemnosc ja bym sam o to poprosil :) nie wie Twoj chlop co traci :) i czego sie wstydzisz co to jest za zwiazek? masz przykladowy filmik jak to robic ja uwilebiam w rekawiczkach;) jest odlot ;) http://www.xvideos.com/video16585/Nurse_Sara h_giving_prostate_massage_to_her_patient kazdy lubi byc chwalony :) cos dziwny ten...............

Gość niegrzeczna Ania
bzik67 --> moze i lubie ale nikt ze mna tego nie robil tak naprawde, bo jakies tam klapsy to standard, albo nazywanie mnie suczka i kurewka. Tylko czasem mam ochote sprobowac czegos wiecej.

Gość bzik67
troche niereformowalny Twoj chlopak lub TY sie bojsz spytac dziwne to jest dla mnie :)

Gość niegrzeczna Ania
niezalezny --> ja sie nie wstydze, tylko nie wiem czy by mu sie spodobalo. I w ogole do pewnych spraw mam takie tradycyjne podejscie, znaczy lubie jak facet ma wiecej do powiedzenia w lozku. To moze sprobuje jakos wybadac czy mialby ochote sprobowac. A co do niechwalenia to ja mysle ze jemu przeszkadza fakt ze ja mialam wieksze doswiadczenie przed nim. A chlopak jest naprawde dobry, moze i brakowalo mu troche doswiadczenia, ale za to ma fantazje, poczucie humoru i wrodzony talent do tych rzeczy a to przeciez wazniejsze. W kazdym razie nie zamienilabym go na innego.

Gość niegrzeczna Ania
bzik67 --> no nie wiem, jeszcze zaden facet nie uderzyl mnie w twarz podczas seksu, zawsze w ostatniej chwili sie zawaha i najwyzej klepnie w tylek :)

Gość niegrzeczna Ania
Nie boje sie spytac :) To jemu jakos glupio tak po twarzy mnie bic.

"ja sie nie wstydze, tylko nie wiem czy by mu sie spodobalo" czyli sie nie wstydzisz rozumnie :D rob mu loda i delikatnie przesuwaj paluszka w te okolice i patrz na jego reakcje jak ok. to wsadzaj paluszka................ lubisz BDSM wiekszos kobiet tak lubi.

Gość niegrzeczna Ania
niezalezny --> to sprobuje przy najblizszej okazji i napisze jak poszlo :)

Gość bzik67
pisals ze dlugo dochodzi nawet do 10 min. sorki ale zle to wrozy ale nie martw sie na zapas 🖐️

Gość niegrzeczna Ania
bzik67 --> a dlaczego zle jak dlugo dochodzi? Poprzedni dochodzil za szybko, a to chyba gorsze. I zajelo mi troche czasu zeby sie przestawic :) A z obecnym mozemy sie bzykac godzinami, nie widze w tym nic zlego, chociaz wczesniej zastanawialam sie czy moze go nie podniecam, ale to raczej nie w tym rzecz.

Gość dobre jest to ze nikt nic
nie pisze pewnie zaczytani Zakonnice/y moze sie czegos naucza dzieci.

Gość niegrzeczna Ania
niezalezny --> dzis nie da rady, jutro sie za niego wezme :) Prostate znajde, a i filmim obejrze, dzieki :)

Gość bzik67
takich rzeczy Ci nie powiem sorki tu tez inni czytaja ja wiem jak ktos dochodzi szybciej czy wolnie od czego to zalezy. nie wazne 🖐️

ok. ale napisz tutaj jak bylo.:) jak wlozysz tak gdzies pol paluszka to powinno byc i zebys nie pomylila stron jest od strony jajeczek po poczatku delikatnie masuj pupke okolice a pozniej........;) piesc peniska i jednoczesnie prostate 🖐️

Gość niegrzeczna Ania
zawsze cos nie tak

Gość niegrzeczna Ania
niezalezny --> na pewno napisze jak bylo. W razie czego jak mnie pogoni zwale wszystko na Ciebie. buziaki :)