Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50 Cent

Seks w trakcie okresu

Polecane posty

Gość 50 Cent

Zazwyczaj jest tak że kobiety w trakcie okresu mają podwyższone libido i chcą bardziej partnera niż, gdy CIOCI nie ma. Może to też na zasadzie : "nie wolno mi to bardziej chcę". Tak czy siak, moja Pani jako pierwsza w mojej "karierze" zawsze w trakcie okresu namawia mnie na seks, bo nie moze przy mnie wytrzymac. Problem jest taki, że ja jak tylko pomyśle że włożyłbym (nawet w prezerwatywie) to myśle tylko o tym czy jest czerwony a wiadomo jak u faceta psychika prowadzi do opadania penisa. Kilka razy dałem sie namowic i tylko sie zastanawialem - raz czy dwa udalo sie, bo akurat nic Jej nie leciało ale jak czasami okazuje się zże okres sie np. nie skonczyl to wiecie, jest to obrzydliwe dla mnie a Ona ciagle zebym sie wtedy z Nią kochał. Jedyną zaletą seksu w tym "stanie" jesdt możliwośc kończenia w środku. Czy Wy macie takie sytuacje z kobietami, albo kobiety czy macie takie fazy?

Gość Już 30
Może zgaście światło, nie będziesz widział czy ma okres czy nie. A kobiety rzeczywiście czasami tak mają, gdy nie wolno to tym bardziej się chce, wtedy najlepsza zabawa. Postaraj się zrelaksować i nie myśleć że masz czerwonego, zachowujcie się tak jak zwykle a później szybki prysznic.

Myślę że to kwestia estetyki. Dla niektórych perspetywa zabrudzenia się krwią może być zniechęcająca, tak jak dla ciebie. Mi osobiście by to nie przeszkadzała. Po seksie zawsze przecież można się umyć, a nawet jest to wskazane.

Gość niegrzeczna Ania
Moj byly nie mial nic przeciwko, a ja tez w trakcie okresu mam jakby wieksza ochote. Ale z tym konczeniem w srodku to bym nie ryzykowala, jesli sie nie zabezpieczacie, zdarza sie ze owulacja moze wystapic wczesniej niz w polowie cyklu.

Gość niegrzeczna Ania
I nikt nie ppowiedzial ze w trakcie okresu nie wolno, tylko powinno sie przestrzegac higieny, bo kobieta ma szyjke macicy rozwarta i latwiej o zakazenie.

Gość asddaa
ja tam w czasie seksu w czasie okresu złapałam jakieś gówno, od roku lecze sie juz i nie moge tego pozbyc sie

Gość 50 Cent
dyieki ya infosz....a juy mzđlaem e niewiele takich pryzpadkow, a w koncu mam prawie 30 lat i nie spotkalem sie wcyesniej y takim okreso+seksem...poydro

Gość Porcelankaaaaaaa
Ja zawsze podczas okresu kocham się z moim chłopakiem, na początku mi to przeszkadzało, a to ON był natrętny co do tego, ale w końcu się przełamałam i 2, 3 sexiki w tym stanie doprowadziły do tego, że myśl o sexie podczas okresu wcale nie jest dla mnie czymś dziwnym, wręcz przeciwnie :)

Gość wulc
Dobry koń i w marasie pociągnie