Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcieeee

Dwulicowa bardzo znajoma-miałyscie tak?

Polecane posty

Gość pomozcieeee

Dowiedziałam sie,ze moja dobra znajoma,jesli mozna tak mowie;/ strasznie dwulicowa jest. Musze przyznac,ze podejrzewalam to,ale ludzialam sie ze jest inaczej. Okazalo sie ze mydli oczy wszystkim, na kazdego gada-dodam,ze nie jest to osoba małoletnia, tylko 24 letnia...uwaza sie za lepsza od innych,wysmiewa tych co maja mniej kasy(jakos potrafiłam to przetrawic,gdyz przy mnie az tak o tym nie gadała).Jednak teraz okazalo sie,że wysmiewała sie tez ze mnie(osoba ktora mi to powiedziala,nie mogla klamac,za duzo szczegolow znala). Czy powiedziec jej o tym co wiem,czy udawac ze nic sie nie stało,tylko powoli zrywac kontakt? Osoba ta prosiła zebym nie mowila,ze mi powiedziala. Ale jak zerwac kontakt nie mowiac czemu?:(

Gość pomozcieeee
mialam do nie jechac w przyszly weekend...i tak po prostu nie jechac? W ogole najzabawniejsze ze okazala sie tak dziecinna w swoim mysleniu,ze powiedziala mi kiedys ze jest jakis facet z ktorym ma problem i ze tylko mi o tym mowi i sie radziła,wiec jej odpowiadałam. A jak sie okazalo to z jedna kolezanka wymyslila to na potrzeby tego zeby sie mnie posmiac:)

Gość pomozcieeee
oczywiscie opowiadała,ze ja sie ciesze ze mysle ze tylko ja wiem o tym. Co jest bzdura-co mi za radosc,w przeciwienstwie do niej nie mam umyslu i ciągat jak 12 latka:/ Zastanawia mnie dlaczego ludzie tacy sa,ja nigdy nie obmawiam ludzi z ktorymi sie trzymam,NIGDY!

Ja byłam w podobnej sytuacji-kontakt zerwałam,przestałam się do \"niby bardzo dobrej koleżanki\" odzywać, po tym co usłyszałam, co mówi na mnie i moją przyjaciółkę, która była także i jej dobrą koleżanką. Moja przyjaciółka też z nią zerwała kontakt.

to taki typ człowieka... miła i słodka a za plecami robi najgorsze świństwa... znałam kiedyś taką osobę i dobrze na tym nie wyszła bo teraz nie ma już praktycznie żadnych znajomych

Gość adqw
trzymaj sie z daleka od toksycznych ludzi, a otaczaj sie samymi fajnymi i dobrymi. bedziesz zyla w dobrej atmosferze

Gość strasznie dwulicowi znajomi
Ja mam strasznie dwulicowych znajomych. Nie wiem skąd sie to bierze. Spośród moich znajomych może znajdę 2 osoby, które są w porządku. Nie więcej. Tragedia... i jak tu ufać ludziom? ?

Gość pomozcieeee
no tragedia,nie wiem skad sie tacy ludzie biora... Bluewoman- a jak zerwalyscie z nia kontakt? powiedzialyscie dlaczego? ja sie boje co mam zrobic jak ja sie nie bede odzywac a ona uporczywie bedzie ze mna kontaktu szukac,bo przciez nie wie,ze ja wiem jaka jest:/

Gość mialysmy tak a nawet
gorzej ;) Po prostu nie opowiadam nigdy nic... Czasami te osoby same sie cos dowiaduja... Ale nie ode mnie. Znajoma to pol biedy. Rodzina jest jeszcze gorsza :O I wez sie tu nie odzywaj, jak mieszkasz z nimi :O

Gość mialysmy tak a nawet
a w pracy to same takie :D Ale one nic o mnie nie wiedza :P To sobie moga obgadywac rowno moj wyglad itp :P

Gość wysmiewczyni
No to zrob tak jak ja, pojedz do niej i obmysl sobie slodka zemste. Powyciagaj wszystkie brudy na jej temat i glosno i smialo komentuj przy innych z usmiechem i dowcipem na twarzy. Jak zacznie sie odzywac w tej kwesti to powiedz zeby nie byla taka delikatna i dalej jej jedz. A na koniec powiedz ze gorszej szui nie spotkalas w zyciu i walnij jej w gebe, przy wszystkich oczywisie. Przepros wszystkich za zamieszanie i powiedz ze jest to twoj ostatni kontakt z takim perfidnym czlowiekiem. Poradz innym zeby rowniez zwrocili uwage na to z kim sie przyjaznia. Ty juz wiesz wiec dziekujesz za ta znajomosc.

Gość pomozcieeee
powinni sie wszyscy od takiej osoby odwrocic

nie pojmuję dlaczego osoba wrażliwa ma się nagle stać chamska? spowoduje jedynie kolejne ploty o wiele bardziej obrzydliwe, to się nie skończy

Gość pomozcieeee
nie, no tak to ja robic nie bede zreszta nie umiałabym po prostu mnie boli,ze tak jest, bo ja w zyciu nie zachowalabym sie w taki sposob boje sie ze nawet nie bede umiala jej powiedziec,czemu nie chce sie do niej odzywac

no to ciesz się, że już wiesz z kim masz do czynienia :) po tym co wiesz, nie poczuwaj się do obowiązku spotykania się i udawanej przyjaźni czy znajomości :)

Gość pomozcieeee
absolutnie sie nie poczuwam Ja sie ciesze,ze o sobie moge powiedziec ze jestem dobrym czlowiekiem,a ona niech sie zastanowi nas swoim postepowaniem. Najlepsze ze wszyscy ze studiow sie od niej odsuneli przez to,,,a i tak wczesniej chyba 2 osoby z nia tylko gadaly bo nikt jej nie lubil