Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faithless

Piegi

Polecane posty

Gość faithless

jak pozbyc sie tego gówna z twarzy :O:O gdyby nie to mialabym kazdegi faceta mam switna foróre pikena buzke laleczki tylko te zjebane piegi niszcza mi zycie :(:(:(:(nie dam rady ich zaakceptowac

Gość ja usunelam prawie wszystkie
mialam ksiazke o naturalnych sposobach i wybrałam najlepszy z lepszych; kup sobie najwysza wode utleniona procentowo i o ile bedzie wodna to dwa raazy na oczyszczona twarz wmasowuj ja a jak w zelu woda utleniona to rob sobie maseczki na 40 minut bo ja mialam to i to i po tygodniu juz polowy nie masz

Gość faithless
a jaka jest najwyzej procentowa?????? bo sie nie znam proszę napisz mi co i jak

Gość faithless
ale potem spłukac czy co ??? jak to sie robi napisz wszystko po kolei co i jak pliss :*:*:*

to oddaj mi troche piegow jak mozesz, mi sie piegi bardzo podobaja one dodaja takiego uroku :) a ja ich nie mam :(

Gość faithless
a ty mialas w zelu tą wode?? jest takie cos? piewsze słysze :D a drogie??? a te maseczki to codziennie????? przez tydzien na 40 min???? czy jak?? a duzo mialas piegów???

Gość faithless
to sie ciesz ze ich nie masz. oddałabym ci wszystkie :(:(:(:(:( szkoda ze nie ma jak, i kazdy tak mowi co ich nie ma :(:( dla mnie to przeklenstwo :O:O:O bo wiem ze moje zycie inaczej by wygladalo bez nich :(:(:

popros w aptee jest tak 5 procentowa 15% i chyba 25% albo 30% nie mam butelki ani tuby bo ja to robilam pare miesiecy przed latem bo nie uzywam podkladow a nie mam pryszyczy itp. golnie wez 30 albo 25 procentowo i ku sobie gazeline ona kosztuje z 2 zł albo mniej i wyglada jak pielucha tetrowa ale sztywniejsza i wieksza wycinaj twarz z tego gazeliny i namocz to woda utleniona a jak umyjesz buzkie w kranie z pudru jak uzywasz naloz na twrz i trzymaj z godzie i przmyj pozniej tonikiem ogorkowym abo czym nawilzajacaym. jak nie wiesz czegos pytaj bo ide zaraz z kafe

Gość ja miałam podobnie
ja tam lubię moje piegi :classic_cool:

ja też mam piegi. nigdy ich nie lubiłam..ale już je zaakceptowałam..kiedyś próbowałam robić maseczki z ogórka..niby pomagało troszkę ale po opalaniu znowu dużo piegów. więc dałam sobie na spokój.

Gość faithless
a tobie całkiem pomogło?? znikneły ci wszstkie?????? a to czasem tez nie wybiela skóry???? mam nadzieje ze mi pomorze:P

Gość faithless
ja bym je lubila gdyby byly tylko na nosku :P a sa na policzkach tez :/

Gość faithless
przez to musze uzywac pudru ,:(:(:( i nie pokazuje sie bez pudru

ja mialam na czole tak z 1/2 czola na nosie nos cały policzki i pod oczami w ciul a teraz na czole nie mam wcale moze z 5 mam kolo wlosow na nosie mam o niebo mniej a na policzkach nie mam wcale a do tego mam blada karnacje wiec mnie nie opala i tylko piegi dostaje

Gość faithless
ej!!! a to raz dziennie tą maseczke?? na noc????? moze byc???? i codziennie tak???

Gość faithless
to ja na czole nie mam prawie za top caly nos i policzki :O ohyda :(:(:(

to nie ma znaczenia kiedy raz dziennie styknie jak zrobisz prawidlowo tylko na oczyszczona twarz codziennie a jak nie masz czasu co drugi dzien . ale to chodzi o dokladnosc i jakosc robionych zabiegow a nie ilosc,. a w tamtym roku jak mialam dzialke smarowalam twarz i zostawialam na pol godziny czarnymmi porzeczkami bo ono jak woda wybiela piegi ale smierdza i nie mam porzeczek a i sie nie brudzi czlowiek tym wszystkim

Gość faithless
aha :D:D: sprobuje to z tą woda :P mam nadzieje ze pomoze :):):)

ja mysle ze powinnas widziec efekt po tygodniu ze jest ich mniej napewno . pozdrawiam

Gość faithless
dzięki wielkie za pomoc 🌼

Gość faithless
ejj a wąsnie przeczytalam gdzie w necie ze taka woda utleniona jest na recepte :/

Gość faithless
W aptekach dostępny jest pertlenon w tabletkach. Po rozpuszczeniu jednej tabletki z przepisaną w ulotce ilością wody zachodzi reakcja, w wyniku której powstaje nadtlenek wodoru w stężeniu 3% - czyli właśnie woda utleniona. Żeby otrzymać roztwór 6% należy tabletkę rozpuścić w ilości 2x mniejszej niż wskazuje ulotka.