Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durna jakaś

pierwszy w życiu kredyt gotówkowy. Pomóżcie!!!!!

Polecane posty

Gość durna jakaś

słuchajcie mam taki problem. Chciałam wziać w banku kredyt gotówkowy. Byłam w kilku ale mi odmawiali, ze względu na brak historii kredytowej. W BIK nie ma o mnie żadnej informacji, wiec nie jestem dla banków zbyt wiarygodna. Nigdy wcześniej nie brałam żadnego kredytu, nie miałam nic na raty a teraz po prostu mnie przycisnęło i muszę wziać kredyt. Tymczasem okazuje sie, ze to, ze nigdy nie byłam zadłużona przemawia na moją niekorzysć Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji? Może wiecie Jaki bank ewentualnie mógłby udzielić mi kredytu? Błagam pomóżcie bo to bardzo pilne:( Dziki z góry

Gość durna jakaś
ekstra, ale będę podnosić temat, bo to dla mnie ważne i mam nadzieję, ze ktoś mi pomoże:(

Gość Eleaa
Miałam tak damo! wszedzie odmawiali i tylko w WZWBK mi dali! dzwonili tylko dodattkowo do pracy czy na pewno pracuje i takie tam

Gość durna jakaś
a pytali Cię o zarobki? jakie warunki trzeba spełniać?

Gość Eleaa
Acha, a jesli nawet tam sie nie uda to jest jeszcze jedna możliwośc, którą mi poradził znajomy bankowiec, wziąc na raty coś małego typu czajnik eleketryczny za 100zł i spłacić odrazu! Pójdzie do systemu, że spłaciłas przed czasem i możesz brac kredyt gotówkowy! ps. ostateczność to karta kredytowa, ale wiadomo spłacic trzeba do ok 54 dni

Gość durna jakaś
aha no i czy trzeba tam zakładać konto? czy potrzeba zaświadczenia o zarobkach? Powiedz ogólnie co trzeba zrobić. Dzięki wielkie z góry 🌼

Gość Eleaa
Zwyczajowo zaświadczenie o średniej zarobków z 3 miesiecy, podbite z pracy, ze nie jestem na okresie wypowiedzenia i nie mam sadownie nic ściagane z wypłaty.

Gość durna jakaś
ale jakieś minimum zarobków? Ja mam sporą pensję ,ale zarejestrowana jestem na 850zl netto:O i to też mnie ogranicza

Gość Eleaa
Ja nie musiałam zakładać konta, ale w końcu założylam, żeby móc łatwiej spłacać te raty , a nie biegać do banku! Ogólnie bank wporządku, była prowizja oczywiscie od tego kredytu, ale to możesz poprosić, zeby Ci wrzucili w raty.

Gość Eleaa
Nie wiem czy jest tam jakieś minimum, ja miałam wtedy 3400 brutto, wiec dostałam ile potrzebowałam, choc jak już pisałam w każdym innym odsyłali mnie z kwitkiem, bo nie było tej historii kredytowej.

Gość durna jakaś
rozumiem. Dzięki wielkie. Na razie złożyłam w polbanku. Czekam na odpowiedź. Tam dali mi takie "oświadczenie woli" podobno właśnie po to, żebym mogła bez tej historii wziać kredyt. To jest jakieś ubezpieczenie czy coś.

Gość Eleaa
Ja tam do Polbanku nie mam niestety zaufaniam za dużo się o nich nasłuchałam, ale wiem, że czasem są sytuacje, że nie ma wyjścia i rozumiem, ze starasz się wszedzie. Powodzenia!

Gość gęsiareczka
Pewnie nie wiesz, ale zapytania o kredyt tez są rejestrowane w systemie i w większości banków odmówią ci kredytu tylko dlatego, ze pytałaś w kilku różnych bankach i być może dostałaś, ale jeszcze nie figurujesz w systemie. Ile masz lat? Bo banki niechętnie udzielają kredytów osobom poniżej 25 roku życia.

Gość gość
Potrzebujesz gotówki? Chcesz podreperować domowy budżet, uregulować płatności,zrobić prezent bliskiej osobie lub pojechać na wycieczkę nic prostrzego wejdz na strone i wybiez najlepsza oferte dla siebie. http://mironjnajlepszaofertapl.oferty-kredytowe.pl/kredytygotowkowe/ Szybkie decyzje ! Pożyczka Już od 100zł 99% przyznawalności Bez wychodzenia z domu Stałe raty, żadnych ukrytych opłat Wejdź i przekonaj się! decyzję otrzymasz w 15 minut a środki zostana przelane na twoje konto jeszcze tego samego dnia. Szeroka oferta kredytów bankowych na pewno sprosta Państwa oczekiwaniom.Oferujemy również Pożyczki pozabankowe bez zaświadczeń, od ręki, przez internet, telefon, SMS, dla klientów indywidualnych i firm, osób bez zatrudnienia, bezrobotnych, zatrudnionych na umowach śmieciowych, na umowę o pracę, dla emerytów, rencistów, studentów. Ponadto znajdą Państwo na stronie: - konta i lokaty bankowe - kredyty mieszkaniowe, samochodowe, konsolidacyjne, hipoteczne - fundusze inwestycyjne - ubezpieczenia - prywatne emerytury - karty debetowe i kredytowe I inne usługi. Zaufało nam już wiele osób, Ty również nam zaufaj i skorzystaj z usług profesjonalnych firm. Zapraszam serdecznie.

Skoro to pierwszy raz, to na pewno się musisz odpowiednio do tego przygotować. Ważne jest przede wszystkim to, by sprawdzić wszystkie szczegóły. Ja porównuję kredyty tutaj: http://direct.money.pl/kredytygotowkowe/ . Money to sprawdzony serwis, któremu ufam, więc jest to dla mnie najlepsze rozwiązanie.

Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Żebram i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki! Przelej mi choćby i nawet te 5 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję!

Gość gość
To czesty blad ze ludize nie buduja sobie historii kredytowej, a pozniej jest problem bo nawet przy dobrych zarobkach nie moga dostac kredytu. Łatwiej jest dostac komus kto ma jakies brzydkie kwiatki w biku niz komus o kim bik nie wie nic. Ja buduje sobie historie 10 lat, biorac na raty rzeczy chocby za 300zl - tym sposobem mam wysoki scooring w biku mimo niezbyt wysokich zarobkow. Jesli nikt nie chce ci dac rat, wez cos na raty na allegro... tam jest znacznie latwiej i od tego warto zaczynac budowanie historii. Ale jak juz zaczniesz budowac to nie biegaj od banku do banku z pytaniem o kredyt. Poniewaz kazde zapytanie od banku obniza twoja punktacje w bik

Gość JolantaNowacka
Jeśli chcesz wziąć pierwszy kredyt, to na pewno musisz poczytać dużo i się upewnić pięć razy, czy warto i czy znasz wszystkie warunki. Ja brałam w Kredytach-Chwilówkach i to było dla mnie w porządku, jasne warunki i szybkie przyznanie mi pożyczki.

Gość olacka
ja też polecam kredyty-chwilówki, wszystkiego dowiedziałam się w placówce i spłaciłam bez problemu po miesiącu

Gość gość
Inbank na 90 proc. da wam kredyt - to ci nowi na rynku. A z racji tej całej nowości mają w tym momencie zdecydowanie najniższe RRSO. Wiesz, że szukając kredytu masz patrzeć przede wszystkim na jego całkowite koszty, tak? Nie dawaj się promocjom - to RRSO pokazuje, czy faktycznie ten kredyt jest tańszy, niż inny. Ale też inna sprawa to twoja zdolność kredytowa.

Gość gość
Dziwna jakaś sytuacja bo z tego co wiem to bank w ogóle nie biorą pod uwagę tego czy ty masz dobry scoring. Jedyne co jest brane pod uwagę przy kredycie to zarobki i cz jesteś zatrudniona i na jakich warunkach. Kiedyś tez byłam w takiej sytuacji że musiałam wziąć kredyt. Jeśli chcesz to tutaj znajdziesz sporo informacji http://zyciefinansowe.pl/kredyty-hipoteczne/sposoby-na-zwiekszenie-zdolnosci-kredytowej/

Gość dorotatomczuk
Jak brałam swój pierwszy kredyt to pomagał mi pośrednik finansowy z Galerii Finansów. Pan Lewandowski wszytko mi objaśnił i pomógł wziąć kredyt też były różne kłopoty by mi go przyznali ale po to miałam pośrednika. Wszytko co trzeba było załatwione. Nawet w miarę szybko poszło.

Gość selka89933
Jeśli kredyt nie jest aż na taką dużą kwotę, to może lepsza będzie opcja pożyczka online. One również są na bardzo dobrych warunkach, tylko trzeba trafić na odpowiednią firmę. Jedną z takich niewątpliwie jest https://monebay.pl/ Na pewno pomogą otrzymać Ci pieniądze na swój konkretny cel.

Gość milenvka
A takie wyjście jak leasing konsumencki dla kogo jest dobrym rozwiązniem? Pytam, bo potrzebuje nowego komputera do pracy i teraz nie wiem czy brac pozyczke, kredyt czy np. skorzystac z oferty i-leasingu od Platformy Finansowej minimalny wkład własny, ale zadowalajace warunki czy ktos sie zna na tym i moze doradzic?

Gość basia612
Wydaje mi się że leasing jest chyba dużo lepszym rozwiązaniem niż kredyt. Oczywiście jeśli jest na dobrych warunkach. Zresztą platforma finansowa tak jak mówisz oferuje świetne warunki leasingu także warto zernąc na ofertę.

Gość tasiorekm
A ja chciałbym zaproponować trochę inną bankowość - tą niekomercyjną. Tutaj łatwo otrzymać pierwszy kredyt bo nie ma systemu tzw. scoringowego, czyli jesli nie było w Twojej historii kredytu to droga wolna. Ja miałem podobnie. Banki spółdzielcze, często są pomijane, kojarzone z działalnością rolniczą, a jednak posiadające bardzo atrakcyjną ofertę. ja brałem 4000 zł do ręki na 12 rat i miałem ratę 343,82 zł Jak ktoś z Wrocławia mam namiary na fajnego doradcę faq100@wp.pl