Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka1234567890

Depilacja intymna-problemy

Polecane posty

Gość Anka1234567890

Czytalam juz duzo na ten temat jednak nigdzie nie moge znalezc swojej metody. Mam ogromny problem z depilacja w miejscach intymnych. Chyba nie ma metody dla mnie odpowiedniej. -Maszynki uzywac nie moge bo po 1-efekt beznadziejny...skora wcale nie jest gladka. jest podrazniona,szorstka i ciagle widac przeswitujace wloski. Po 2-wychodza krostki. -Kremy do depilacji prawie nie dzialaja...musialabym uzyc po nich maszynki :D - po depilacji plastrami leci mi krew...moze nie mam wprawy - no i jak na razie radze sobie...peseta. Krostki sa mimo wszystko ale jest ich duzo mniej. Najgorsze jest to ze metoda jest poracochlonna a wloski odrastaja mi bardzo szybko...po ok tygodniu. Nie wiem dlaczego producenci depilatorow, plastrow itd obiecuja efekt na 4 tygodnie. U mnie nie ma szans! Czy ktos ma moze podobny problem? Albo moze ktos zna na to sposob? Bardzo proslabym o pomoc :)

Gość kobraczarna
miałam zawsze ten sam problem, wkońcu okazało się, że krem do depilacji z Bielendy jednak na mnie działa, mimo że veet i inne nie dawały rady

Gość kie ka
mam podobnie:/ teraz używam depilatora:D do okolic , nie boli mnie prawie w ogole ale niżej na wargi nie ma szans zebym wjechała,do reszty używam maszynki choc efekt krotkotrwały i jak nastepnego dnia ubiore majtki to mam straszne otarcia;/ co do depilatora ,niby jestem zadowolona z tym że zanim znikną mi krosty po depilacji to juz pojawiają sie kolejne włoski ktore były za krotkie na depilator i idealnej gładkosci nigdy nie ma;/ narazie nie potrzebuje jakiegos super efektu bo nikt mnie tam nie ogląda a potem moze wybiore sie na wosk do kosmetyczki choc i tak ze wzglegow finansowych nie jest to dla mnie wyjscie na dłuzej

Gość po depilacji
okolice intymne przemywam spiryrusem a następnie uzywam troszkę talku dla dzieci :) i krostek już nie mam

Gość no nie wiem/
Ja goliłam bikini całe życie zwykłą jednorazówką,potem sypałam na te miejsca zasypkę dla dzieci-efekt? zero krostek.No i nie było nic szorstkiego.Chyba że golisz nie bikini tylko całość,to nie wiem,bo ja nie jestem zwolenniczką ,,łysych".Ostatnio byłam u kosmetyczki.Wydepilowałam bikini woskiem.Zero krostek,efekt SUPER!!! spokój na 2 tygodnie.Polecam te 2 metody

Gość never again
mam ten sam problem - poszłabym do kosmetyczki, ale chyba bym umarła z bólu:/ Poza tym, nie wiem jak u was jest, ale u mnie przy wytrywaniu niektórych włosków leci krew:(

Gość dziubusia121211212121
najgorsze sa te wrastajace wlosy..robi sie krostka zbiera ropa i wiadac wlos w srodku..masakra sama sie meczez tym samym problemem..zazwyczaj gole sie calkiem,ale na drugi dzien jets to samo..kto zna cos dobrego

Gość mam ten sam poroblem
ludzieeeee poradźcie!!!