Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pinezzzzka32

kto rodzil w szczecinie, gdzie, i jakie wrazenia?

Polecane posty

Gość Pinezzzzka32

ktory szpital jest godny polecenia a ktory zdecydowanie odradzacie?

Ja rodzilam na Unii Lubelskiej. Super personel na porodowce, nowoczesny a nawet jeden z najlepszych wyposazonych szpitali . Troche gorzej jest na pologu, spartanskie warunki. Nie wie jak jest teraz,bo ja rodzilam dwa lata temu. Polecam ci dr . Swiderskiego. On tam pracuje,pozdrawiam

Ja rodziłam w lutym w Zdrojach i bardzo jestem zadowolona. Miałam straszne bóle i niezbyt miło wspominam cały poród, ale dzięki fachowej opiece jakoś poszło:) Położne świetne, pomagały mi przez całą akcję porodową, pielęgniarki z noworodków i z położnictwa też bardzo mile, życzliwe i pomocne, lekarze ok. W szpitalu wygodnie, zapewniają i podkłady dla matek i pieluchy jednorazowe dla dzieci, a ja głupia wzięłam całą torbę własnych. W razie potrzeby herbatkę laktacyjną zaparzą:) Jedzenie o dziwo bardzo smaczne, doprawdy nie mogłam narzekać. Nawet podwieczorek ze świeżutką drożdżówką i jabłkiem był. Aż się zdziwiłam, bo jak 11 lat temu rodziłam na Pomorzanach, to żarcie mieli paskudne, no i lekarze byli tacy jacyś sztywni i mało kontaktowi. Są też specjalne, wygodne i ładnie urządzone salki rodzinne z łóżeczkami dla dzieci, łazienką, telewizorem i kanapą dla kogoś z rodziny, odpłatne oczywiście (coś około 100-150 zł), ale jak ktoś chce, to czemu nie?

Ta cena salki to oczywiście za dobę pobytu;) Najlepiej dokładnie dowiedzieć się na miejscu, albo zadzwonić.

o to temat dla mnie:) zastanawiaalm sie nad pomorzanami ale ponoc wlasnie ten szpital w zdrojach jest niczego sobie, i wlasnie apropos niego mam pytanie- taka salke zamawiam sobie pewnie wczesniej a jak bede miala cesarke to tez bez roznicy? i jakie jest oblozenie w tych szpitalach?:)

Taką salkę, niestety, zamawiasz sobie w trakcie, nie wcześniej. I dostaniesz ją tylko, jeśli będzie wolna. może się zdarzyć, że danego dnia będzie wiele kobiet, które jeszcze posiedzą w szpitalu i też wykupiły sobie jedynki, wtedy klapa..Przynajmniej tak jest w policach... ale domyslam się, że żaden szpital Ci nie "zarezerwuje", w końcu to nie hotel ;)

kto to wie jakie jest teraz obłożenie :D ja rodziłam 3 lata temu, niby nie było dużo porodów, a jak przyjechałam na pomorzany, to obydwie sale porodowe były zajęte ( są jednoosobowe, z wanną piłką i czym tam chcesz) ale nawet nie pomyśleli, żeby mnie odsyłac, tylko kombinowali , że jak zacznę rodzić, to przyjmą na izbie przyjęć :D no ale zdążyły się zwolnić ;)